pátek 17. května 2019

Stampotique challenge Artist Trading coins 2

Na stránkách Stampotique blog najdete druhou část challenge ATC 2 - Artis Trading coins - kruhové ATC kartičky. Pro druhé kolo jsem použila razítko domečky - kde jsou budovy, domy a kopce, tak to musím mít :-) Na tomto razítku Stampotique je pět domů a všechny jsem na ATC kartičky využila. Doplnila jsem to letteringem, aby bylo jasné o co jde :-) 

Pokud se chcete zapojit, můžete svůj příspěvek nahrát do alba na facebooku do Stampotique Originals Rubberstamps - jsou tam alba pro jednotlivá kola challenge nebo můžete přidat projekt přímo na blog k danému tématu, ale vždy si vyberte jen jedno místo. Projekty se přidávají celý měsíc a vždy první týden následujícího měsíce vylosují 2 výherce.





Na pozadí kartiček jsem použila Distress inkousty oxide, které jsem natupovala na akvarelový papír a pak jsem použila kapky vody, které vytvoří hezké fleky a použila jsem také kapky barvy Distress. 


ATC jsem vyřízla na Big Shotu pomocí kruhové šablony s prošitím. Razítka jsem natiskla postupně, aby na každé kartičce byl jiný hlavní domeček.


Okna a dveře jsem domalovala fixy Kuretake Clena color real brush, aby byly výraznější. Nakonec jsem použila glossy na zvýraznění vybarvených ploch.


Na nápis jsem použila mé oblíbené brush pens Ecoline.  

Děkuji Stampotique DT za příležitost zúčastnit se květnových výzev!

Sledovat novinky nebo projekty můžete na InstagramuFacebookunebo Pinterestu.

Všechna razítka Stampotique jsou gumová na dřevěném štočku a je možné si je objednat u Hurá Papíru  ty co jsou skladem nebo si je můžete předobjednat ve skupině na Facebooku. 


  Tvoření je radost!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...