neděle 30. srpna 2020

Scrapbookový výtvarný kurz podzim 2020

KURZ JE OBSAZEN.

V termínu 23. 10. - 25. 10. 2020 se uskuteční náš pátý výtvarný kurz na Kuksu. Tvořit budeme přímo v hospitalu Kuks a tam jsme i ubytovaní. Vzhledem k situaci je počet míst omezen, proto neváhejte a přihlaste se včas. Bude zajištěna plná penze v místní restauraci. Kdo s námi ještě na pobytu nebyl, tak Kuks najde mezi Jaroměří a Dvorem Králové nad Labem a do emailu před srazem pošlu mapu. Už se na vás všechny moc těším!

Co budeme tvořit? Na jaře jsme se dohodli, že kalendář bude dobrá volba, protože kalendáře děláte a nemáte na ně moc času :-) Vyhovím vám. Budeme společně tvořit kalendář černý nebo bílý, to si můžete vybrat a využijeme šablony, které nám usnadní práci s kompozicí stránky. Tohle tvoření se vám minule moc líbilo, lehce jste si na tento typ tvoření stránek zvykli, proto to zopakujeme.



S Martinou Polákovou si vyrobíte vánoční plastovou kouli s dekorací, kterou si natisknete, vystřihnete, vybarvíte a tak :-) Dekorace je ze dvou polovin, takže si můžete složit kouli nebo mít každou polovinu jinou.


S Ilonou Červinkovou budete tečkovat mandaly na plátno 20x20cm a už sbírejte vhodné kamínky, budeme ve volném čase (pokud bude) tečkovat kameny. Je to úžasné a relaxační!

Cena za celý pobyt je 3200Kč, v ceně je ubytování, plná penze, materiál a pomůcky na tvoření. Záloha je 1500Kč, ale je možné zaplatit celou částku najednou. Zájemci se mohou hlásit na emailu iriska.scrap@seznam.cz, pošlu vám podklady. Ubytovací kapacita je omezená, kdo se přihlásí včas, užije si s námi tvoření a skvělou atmosféru, kterou můžete zažít jen mezi námi děvčaty :-) Pokud se stane, že se situace změní a nebude možné využít ubytování, záloha vám bude vrácena.

Podrobnosti co sebou a jak se tam dostat (kdo by nevěděl) budu posílat emailem před kurzem.

Tvoření je radost a v krásném prostředí hospitálu Kuks je to radost dvojnásobná!



Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...