pondělí 11. dubna 2011

Víkendové liftování

Před víkendem jsem dostala výzvu od Gabrety, zúčastnit se společného liftování jedné skvělé stránky. Byla tak krásná, že jsem se hned pustila do práce. Tvořím, tvořím .... vše jde jako po másle a poslední, co na stránce chybělo byl nápis. Hledala jsem vhodná písmenka a moje ruka šmátralka hledala na polici tak usilovně, že jsem si shodila celou krabičku s razítkovacími polštářky na už hotovou stránku :-( No jasně, že se mi na to volnéééé místo pro titulek otisklo černé razítko. Moje první špatná reakce byla rychle vše utřít vlhkým ubrouskem, ale papír se strukturou se pouze zkroutil a razítko zůstalo. Neplánovaně jsem tedy použila krycí manévr a překryla jsem ten megaflek (v mých očích to byl největší flek na světě) vzorovaným papírem, přidala jsem nápis a ve výsledku to beru jako z nouze cnost. Docela se tam ten trojúhelník hodí, ne? :-))


Tvoření je radost!

5 komentářů:

  1. Krásný blog. tak ti přeji hodně radosti při jeho udržování ;-), hodně čtenářů a spoustu dalších nápadů. stránka se ti moc povedla!

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem šťastná, že jsem vybrala tak pěknou předlohu a vy všechny (tolik stránek jsem ani ve snu nečekala ) jste vytvořily takové krásy. Tvoje stránka přišla jako první a vykulila jsem oči - je moc povedená a navíc s příběhem :-) , to mám ráda. A jinak...neznat ho, nepoznám, že něco mělo být jinak :-) Přeji Ti úspěšné blogování ( zatím to vypadá náramně! ) a hlavně, úspěšné tvoření!

    OdpovědětVymazat
  3. Kdybys nenapsala, že tam ten trojúhleník vůbec být neměl, tak to ani nepoznám! Krycí manévr se povedl na výbornou! Moc pěkná stránka :o)

    OdpovědětVymazat
  4. Irčo... stránka se ti moooc povedla. Všechny ty detaily - embossované visačky, všechny ty přišívačkou připevněné sponky atd. atd...mohla bych chválit každý detail...místo toho zase brzo nakouknu, jestli jsi nestvořila další nádheru.

    OdpovědětVymazat
  5. Irčo stránka je super, megaflek bezvadně zamaskovám, vůbec není poznat, že tam byl. Uložila jsem si tě do oblíbených a budu sledovat co je u tebe nového.

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...