pátek 13. května 2011

MOJE cukry :-)

Musím se s vámi podělit o svou radost!!!! Mám úžasnou sérii cukrů!!!! Juchůůůůůů :-))

Tak, už jsem se vyjuchala a teď něco o tom, kterak jsem ke svým cukrům přišla :-)
V klubu sběratelů máme partičku skvělých sběratelek - kamarádek, se kterými jsme se dohodly, že si necháme vyrobit sérii osmi cukrů s motivy Prahy. Asi všechny musíme poděkovat šikovné malířce Ivě,
která umí nádherně malovat a podle fotek nakreslila naše společné cukry. Bylo nás pět :-) a každá máme svou barvu. Každá série je stejná, liší se jen tou barvou. Chtěla jsem podmáznout losující, abych neměla zelenou, protože všechny se mi líbily více, ale spravedlnost, rovnost a bratrství rozhodlo :-)) Mám ZELENOU!!! Ve výsledku mi to vůbec nevadí, protože je ta zelená opravdu hezká.

Možná někoho z vás napadne otázka, na co já ty cukry vlastně mám? No na co asi když jsem sběratel? Na výměnu :-) V červnu se zúčastním burzy v Berlíně a nejlepší "zbožíčko" na výměnu jsou série, za ty vyměníte jiné skvělé kousky do sbírky! Další mezinárodní cukrová burza bude u nás ve Slavkově, takže si to určitě užijeme!!! Omrkněte nejen moje cukry, ale i naše společné barvy a pokochejte se!









3 komentáře:

  1. Když tak vždycky čtu Tvoje a Maruščino jásání nad pytlíkem cukru, říkám si, jak jste vlastně obě neskutečně skromné :D!

    OdpovědětVymazat
  2. Zírám! Nádhera! Já si ještě vzpomínám na svoje nebetyčné nadšení, když mi muž nechal udělat také vlastní cukry- samozřejmě s motivem Klatov :-) a když mi je přivezl, ta radost!!!Rozdávala jsem je všude...i u doktora :-))) Přeji hodně sladké radosti a úžasných burzovních výměn. Zdravím sladce všechny sběratelky cukříků :-))

    OdpovědětVymazat
  3. Jůůů ty jsou úžasný! astala - Maruška

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...