úterý 24. ledna 2012

Projekt 1 - leden

Na scrapbook.cz probíhá roční projekt, kterého se účastním, protože mě baví tvořit podle podmínek a zadání. Měsíčně jsou vyhlašovány dva projekty a Projekt 1 měl zadání - použití portrétní fotografie a použití vybraných barev. Možnost výběru byla ze dvou barevných zadání. Moje volba padla na tyto barvy



Stránku smetanové barvy jsem kolem dokola potiskla razítky a použila jsem papíry dle zadání. Portrétní fotka sama o sobě je hodně výrazná a žádné velké zdobení už nepotřebovala, proto jsem použila jen malé detaily a velkou kytku, kterou jsem vyřízla na BS, nabarvila zeleným distress inkem a použila jsem hřebíček s velkou hlavičkou ve vínové barvě. Pás hnědého papíru jsem naděrovala a nůžkami prostříhala, protože nemám bordurovou raznici s tímto vzorem. A asi ji ani nepotřebuji :-) Titulek jsem malinko obešla použitím visačky :-)




Hurá do dalších projektů :-)

Tvoření je radost!



3 komentáře:

  1. Krásná stranka, pěkně sladěná.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ta se opravdu povedla. Krásná práce!

    OdpovědětVymazat
  3. stránka nádherná. nadpis na visačce je nápaditý. stejně tak razítka okolo stránky. a způsob, jak jsi obešla drahou borduru, nemá chybu. určitě si ho ukládám do paměti ;-))

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...