pátek 29. června 2012

Lift ... jupíííí :-)

Didi - Prettypapers vyhlásila v pořadí 12. challenge na téma Liftování. Na výběr byl lift přání a lift stránky. Obojí mě lákalo, ale přece jen jsem si vybrala to těžší a liftovala jsem stránku, to znamená, že jsem svou stránku vytvořila dle zadaného vzoru.

Předloha (Zdroj: www.scrapbooklady.typepad.com)




A moje stránka dle předlohy



Sešlo se mnoho skvělých projektů přáníček i stránek a v této velké konkurenci jsem vyhrála :-) Huráááá!!! Výhra je více než luxusní, skvělá motýlková raznice od Marthy Srewart. Už jsem po ní dlouho pokukovala a teď ji budu mít!! :-)

Jak jsem si tvořila svou stránku.... začala jsem výběrem papíru a výběrem fotek, což mi zabere vždy nejvíce času :-) Vybrala jsem krásný papír Bo Bunnny a fotky z Paříže.


Dle předlohy jsem si začala fotky rovnat do požadovaného tvaru. Rozhodla jsem se doplnit fotky papírem v ladící barvě, abych to nebyla samá fotka :-) Vybrala jsem doplňky a nakonec jsem vše prošila na stroji.


A ještě něco málo detailů z pařížské stránky. 








Nezkusíte si taky lift stránky nebo přáníčka? :-)

Tvoření je radost!

3 komentáře:

  1. Velká gratulace ještě i tady!

    Tvých stránek z Paříže už jsem viděla asi milion, ale stále mě baví! Jen tak dál!

    OdpovědětVymazat
  2. Zasloužený vítězství! Ta stránka je taková "francouzsky medová" ;). Všichni víme, že jsi Paříží tak trochu posedlá ;)...a je to docela nakažlivý! :)))

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherná stránka, přesně moje gusto a stejná láska a... la passion, takže vítězství zasloužené a moc ti ho přeju. Ať ti raznice dobře slouží :-)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...