neděle 1. července 2012

100 let :-)

Dostali jsme pozvání na oslavu padesátin našich kamarádů - manželského páru, takže jsme slavili rovnou stovku :-) Oslava se velmi vydařila, oslavenci připravili pro své hosty malý branný závod po Vratislavicích :-) Dostali jsme slepou mapu, kde byly označeny různé objekty, které jsme museli najít a zjistit něco z jejich historie. Bylo to skvělé a užili jsme si spoustu legrace :-)) Oslavenkyně je moje milá kamarádka, proto jsem pro ni vytvořila přání, s notovým papírem, protože její život je provázen hudbou. Dokonce jsem použila hřebíček ve tvaru kytary, který jsem si schovávala pro správnou příležitost a ta teď nastala.




Pro oslavence jsem připravila dvě varianty, vybrali jsme nakonec přáníčko s razítkem balónu od Hero Arts.



Vybrat dárek není jednoduché, proto jsme se s ostatními kamarády složili na dárkovou poukázku do liberecké galerie Studna, kde si mohou vybrat umělecké dílo dle svého přání. Poukázku bylo třeba umístit do obálky, proto jsem vytvořila dvě varianty a nakonec to vyhrála varianta hnědá s červenou. Děkuji Božíkovi za výsek bílé kytky, který mi tento týden dorazil poštou. Boženko děkuji!!!



Oslava se nám moc líbila, děkujeme za pozvání, nemá to chybu, když se potkáte s kamarády, se kterými jste se dlouho neviděli, popovídáte si, zazpíváte si, bylo i skvělé vínečko bíííuééé tramín červený :-)
Vše nejlepší do dalších let!!!

Tvoření je radost!





1 komentář:

  1. Už jsem je viděla, ale stejně mi to nedá. Znovu je musím prohlídnout, jak jsou pěkná. Super. Musely udělat radost.

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...