sobota 21. července 2012

Narozeninové album

Nevím, jak to ten můj mladší bráška dělá, ale už slavil 40! Že by to tak uteklo? To snad ani není možné :-)
Jakýpak dárek bych asi mohla vymyslet, když je scrapbook mou nejoblíbenější zábavou? No to by asi nikdo neuhádl.... samozřejmě jsem se rozhodla pro album. Protože naše rodiny se mají rády, vytvořila jsem takové rodinné památeční album, kde se objevili všichni nejbližší. Tvořila jsem postupně asi půl roku, jak byl zrovna čas a podle toho, jaká technika mě právě zaujala a co mě bavilo, takže zdánlivě to vypadá jako každý pes jiná ves, nejsou tam kromě fotek žádné spojující prvky ve smyslu stejných papíru, doplňků, ale to se mi na tomto dvacetistránkovém albu líbí :-) Některé stránky nechám pouze očím naší rodiny, ale ty publikovatelné jsou tady :-)










Doufám, že se nebude můj sourozenec zlobit za zveřejnění této poslední stránky v albu, ale to je neuvěřitelné, kolik fotek, kde se ksichtí máme. To nešlo nepoužít :-)


A dáreček pro bratra a naši Monču (úžasnou švagrovou), kteří oba slavili čtyřicátiny, jsme zakoupili poukaz na pobyt ve welness hotelu na Slovensku a ten byl předán ve zdobené obálce.


Mějte se fajn a tvořte!

Tvoření je radost!

4 komentáře:

  1. Ireno, krásné album. Moc obdivuji tvůj styl.

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasné album, nejvíc se mi líbí tvoje razítkování a maskování.... paráda!

    OdpovědětVymazat
  3. Úžasná práce, album je skvělé a darovací obálka nádherná. Máš šikovné ruce a báječné nápady.

    OdpovědětVymazat
  4. I já musím virtuálně pochválit. Na album jsem se moc těšila, až nám ho ukážeš, vypadá líp než v mých představách. Líbí se mi spousta promyšlených a vychytaných detailů, chtěla bych mít alespoň z poloviny tolik fantazie jako Ty!!!

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...