neděle 16. září 2012

Svatební visačky a přání

Nebráním se žádné výzvě a vlastně se na ně těším, protože mě baví prozkoumávat nepoznané :-) Tentokrát mě výzva překvapila a moje první reakce byla... hmmm... zajímavé... zkusím to.

Svatební přání není nijak neobvyklá věc, ale když je to svatební přání pro pár ON a ON, tak to už chtělo trošku přemýšlení. Svatebním darem budou dvě lahve kvalitního alkoholu (doufám Leni, že už je máš koupené, protože svatba je za týden a je ta prohibice, tak aby byly visačky vůbec použity :-)) ) A teď už to víte, tvořila jsem dvě visačky. Svatba bývá většinou v obleku, proto jsem se rozhodla pro "oblekové" visačky.



Použila jsem na podklad čtvrtku vysoké gramáže a v jednom kuse jsem vystřihla obdélník visačky a zároveň uchycení na hrdlo láhve. Nemáme doma až takové zásoby alkoholu, ale raznice 1,5" byla dostatečná a visačka dobře sedla na hrdlo každé z nich.


Základ jsem polepila bílou čtvrtkou a límeček jsem vytvořila tak, že jsem si papír nastřihla cca 1,5 cm z vrchní strany a úplně jsem jej neprostřihla, takže ohnutí bylo velmi jednoduché a límeček byl na světě. 



Z černé čtvrtky jsem si vystřihla klopy saka, na vestičku jsem si udělala šablonku, a před nalepením jsem všechny strany "falešně prošila" bílou fixou. Přemýšlela jsem jak přilepit knoflík, přišívat se mi moc nechtělo, tak jsem dírky zakápla Glossy accent a drží jak helvetská víra :-) Jen to trochu dlouho schne.


Zajímavý je motýlek, pokud si jej budete chtít udělat, je asi nejlepší, jak jsem vyzkoušela, udělat si šablonu, přenést ji na čtvrtku, vystřihnout a hlavně nepřekládat, tak zůstane mašle hezky prostorová. Nalepením tenkého proužku pak schováte středový spoj.




Visačky na láhve mám a co ještě chybí? Přáníčko přece. Na Scor-Pal rýhovací podložce je výroba základu pro toto přání otázkou pár minut (a to doslova pokud se pár = 2). Vše jsem doladila do černo-červeno-bílé barvy a papírové výrobky pošupajdí (no ale co je toto za výraz :-) ) do světa.


Tvoření je radost!!!

2 komentáře:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...