pondělí 10. září 2012

Založte si sbírku záložek

Záložka je skvělá věc, akorát ji nesmíte nikam založit :-) To už se mi stalo tolikrát, že potom zakládám knihu kde čím .... účtem z obchodu, vstupenkou, v krizi největší knihu otočím hřbetem vzhůru, ale to knize nemůžu udělat, takže jsem se s radostí přihlásila do záložkového swapu a těšila jsem se na překvapení, kdo mi pošle záložku, jak bude vypadat a do jaké knížky si ji dám.

Swap byl vyhlášený Olinkou Helge a už jsem se těšila, koho mi los přidělí. S velkou radostí jsem si přečetla zprávičku v poště, že moje vyvolená záložková kolegyně je Leni Pampelína. Přiznávám se dobrovolně, že jsem vytvořila záložky až skoro na poslední chvíli a ještě navíc jsem chytře napsala do adresy Brodek u Přerova a on to je Brodek u Prostějova :-) Nakonec vše dobře dopadlo a záložky se dostaly k majitelce! Pošta to zvládla, děkuji!

Černou záložku jsem prošila na stroji, což ve výsledku není vidět :-) a zbytek jsem domalovala.



K mému velikému překvapení a veliké radosti jsem dostala záložky od Olinky. Kdo znáte její tvoření tak víte, že od Olinky je všechno dokonalé. I záložky, které mi poslala, takové jsou. Můžete se přesvědčit podrobněji na jejím blogu.


Ta menší bude do mých oblíbených knih s veterinářem Heriotem a ta velká bude do knih Robina Cooka.

Nejen tvoření, ale i čtení je radost!

3 komentáře:

  1. Moc krasne zalozky...:) Olinka je tiez velmi sikovna, prezrela som si jej blog urcite tam budem nakúkať :), pa

    OdpovědětVymazat
  2. Záložky byla radost...ač to vypadá, že je raz dva hotové, přece jen chvíli trvá, než se to vymyslí. Iris, moc se mi líbí tvar dlouhé záložky pro Léňu.

    OdpovědětVymazat
  3. Jj, ta černá je parádní a perfektně vymalovaná. Irčo díky moooc!

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...