středa 29. května 2013

Tvoříme a tvoříme...

Už dlouho se chystám na Project Life. Mám krásné červené třicítkové originální album od Becky Higgins, spoustu kapes dokonalých rozměrů, materiálu na asi 100 takových alb a stejně když se mám do něčeho pustit, tak si napíšu blog :-) Nepotřebuju vytištěné fotky, jednodušeji si uchovávám informace, protože je píšu do noťasu a třeba konečně dozraje čas a pustím se do toho a tento blog mi pomůže si na ty všechny aktivity vzpomenout :-)

Je to v poslední době nějak hektické, takže tento blog bude pro mě ten připomínací, abych si to někdy nezapomněla zaznamenat ve scrapbookovém provedení.

S dětmi ve školní družině v dívčím klubu jsme na svátek maminek tvořili přáníčko, holky byly moc šikovné, ostatně jako vždy! Pod vedením Janinky bych do družiny chodila taky :-)






Skvělý byl celodenní scrapbookový kurz v Šumperku v Kozím krámku, kde jsme pracovaly s Distress Inkousty a tvořily jsme cestovatelský deník. Rodina majitelky krámku byla zastoupena třemi generacemi :-)


Jedna účastnice kurzu s dcerou přišla původně na drátování a nakonec odcházela s cestovním deníkem :-)


Tiskaly jsme jako draci!



K obědu jsme si objednaly výbornou pizzu a k tomu byl salát! Mňamka!




A nejlepší fotka nakonec :-)) Kdo nebarví s námi, barví proti nám!!!


Tvoření je radost, tak si to taky užívejte!

2 komentáře:

  1. Ta poslední fotka je vážně nej... Foť a bloguj, na Project Life je vždycky času dost. Ale flekaté ruce si o scrapnutí přímo říkají!

    OdpovědětVymazat
  2. Irisko, a co nějaký ten kurzík v Liberci - bude? :)
    Když vidím ty úžasné fotky, tak se moc těším.
    Martina

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...