neděle 1. prosince 2013

Project life 5

Další jeden a půl strana do PL je hotová. Použila jsem celou jednu stránku a polovinu stránky další, protože fotek a zážitků bylo více :-) Na veltrhu hraček For toys v Praze byla skvělá atmosféra, protože jsem se u Aladine sešly ve skvělé partě a celý veletrh proběhl v pohodě a opravdu jsme si to užily.

Jestli je někde na veletrhu hodně postaviček, které doprovází stánky, tak je to právě tady, takže bylo co a hlavně s kým se fotit :-)



Kdo by odolal vyfotit se s Pinďou, Myšpulínem nebo Fifinkou :-)) Nejdříve jsme se vyfotitli s postavičkani neživými, ale pak jsme neodolali a máme fotku i s těmi "živými". Ona je to namáhavá práce, nosit celý den kostým, takže jsme byli rádi, že nás ten poslední den neodmítli a zapózovali s námi.


Na jedné z fotek je i D1 směr Praha, která je úplně prázdná a to se jen tak nevidí, takže je potřeba to zdokumentovat. Prostě foťák je stále v pohotovostní poloze :-)


Těch postaviček tam bylo opravdu hodně :-) Šmoula byl úžasný a Jožin z bažin taky neměl chybu.



Třešinkou na dortu byly tři dny strávené s Magdou, která je neskutečně pozitivní žena a kdo by odolal číst si s ní před spaním encyklopedii infekčních nemocí :-) Děkuji za příspěvek do mého deníku PL!


Na zpracování čekají další týdny, tak doufám, že se k tomu brzo dostanu, je to zábava!!

Tvoření je radost!

3 komentáře:

  1. Jo,jo s Magdou se člověk nenudí :) Bomba barevné stránky PL, Iri!

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné stránky! Na stánek Aladine se moc těším na Kreativitě! Já začínám s PL tento týden, tak už se taky moc těším :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Moni, těším se na Tvoje stránky, je to radost všechno dokumentovat, ale hlavně je skvělé se k tomu vracet a prohlížet si to :-) Ještě mě to neomrzelo! Pa v Praze!

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...