pondělí 10. března 2014

Cestovatelské ATC kartičky

ATC swap je uzavřený, všem jsem poslala info, termín je do 14.4. a už se moc těším na všechny kartičky!!!

Milí čtenáři, hodně jsme toho spolu procestovali, takže je nejvyšší čas něco malého k tématu cestování vyrobit. Co říkáte na ATC kartičkový swap?

Pro ty, kdo neznáte ATC kartičky, něco málo teorie... ATC Artist Trading Cards jsou kartičky velikosti 2,5 x 3,5 " nebo také 6,4 x 8,9 cm. Tvoří se na papír vyšší gramáže, který se různě dekoruje. Vyhlašovatel - to jako já :-) - zadá téma - to už víme a je to CESTOVÁNÍ, vyhlásí to veřejně rozhlasem a čeká, až se přihlásí účastníci chtiví výměny kartiček. Podle počtu přihlášených každý vytvoří daný počet átécéček. Mohou být všechny stejné nebo každá jiná, to už záleží na každém tvořivci. Kreativitě se meze nekladou, ale je dobré myslet na to, že se kartičky většinou ukládají do eurosložek velikosti A4, rozdělených na 9 políček jako třeba sběratelské hokejové karty, proto není vhodné zdobení do vysoké výšky a široké šířky natož délky!

Pokud byste chtěli tvořit kartičky, přihlaste se prosím do komentu pod článkem a až budete přihlášení, tak si řekneme, kolik kartiček budeme tvořit. Kartičky potom pošlete mně a já je roztřídím a každý dostane ATC od každé své kolegyně. No není to krásná práce, udělat si vzájemně radost?
Tak kdo jde do toho? 

Pro inspiraci pár kartiček, ale některé jsou zbytečně přefintěné, takže se nikdo nemusí bát, že by jeho kartičky nebyly dost dobré. Všechny budou nejlepší a věřím, že nikdo z přihlášených to "neodflákne" :-)

Mé první ATC kartičky ze swapu na fleru v roce 2010. Tento počet byl z mladické nerozvážnosti a chuti do toho jít, ale měla jsem z těch kartiček, které mi dorazily domů neskutečnou radost.




Tady je swap PF 2011


A tuto kartičku jsem dostala od Kačelíny v jarním doodlingovém swapu.


 Jedna hodně vyfintěná soutěžní :-)


Těším se na všechny účastníky cestovatelské výměny! Tvoření je radost, tak hurá do toho!

7 komentářů:

  1. Ahoj, tak já se hlásím do swapu. Denisa G

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Irisko, hlásím se :-) Kamila Š.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kamčo, prosím o zaslání adresy na mail iriska.scrap@seznam.cz

      Vymazat
  3. Tak to dám ještě sem, i když už jsem se hlásila na FB. Takže se taky hlásím :-))

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Irisko, hlásím se a kontakt na sebe posílám na Tvůj e-mail. Těším se :-)
    Hanka V.

    OdpovědětVymazat
  5. Nějak mi to trochu uteklo...jestli to ještě jde hlásim se taky..Míla Voborníková

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...