úterý 26. ledna 2016

Vintage rámeček

Do naší challenge s papercards.cz  nám posíláte spoustu krásných přáníček. Už dlouho jsem nevytvořila nic ve vintage (starobylém) stylu, proto se mi úplně skvěle hodila 1. letošní challenge - výzva blogu studia75 na výrobu čehokoli, jedinou podmínkou bylo vintage. Přáníčka tvořím pravidelně, tentokrát jsem se pustila do rámečku 20 x 20 cm.




Základní desku rámečku jsem potáhla rýžovým paírem ze Stamperie. Netrhá se a moc hezky se s ním pracuje. Dřevěný rámeček jsem natřela bílou barvou, takovou chudinkou, kterou jsem našla v kotelně a její barva byla taková spíše do okrova a to se hodilo :-) Po zaschnutí jsem natírala zlatou a nakonec jsem nanesla tmavě hnědou akrylovou barvu přes masku a poslední barvou, kterou jsem celý rámeček zatřela, byla tmavá hnědá.
Použila jsem strukturovací pastu a masku opět z dílny Stamperie a po zaschnutí jsem použila mé nejoblíbenější distress inkousty.



Sáhla jsem hodně hluboko do svých zásob a vyštrachala jsem tyto kytičky, které jsme všechny milovaly, ale z nepochopitelných důvodů se přestaly vyrábět. Jako vhodný vintage motiv jsem zvolila obrázek ženy :-)


Oblíbila jsem si nápisy - nálepky od Tima Holtze - hezky se s nimi pracuje a dají se i barvit. Na rámeček jsem nalepila krajku a kovové komponenty.


Doplnila jsem enamelovými tečkami, hodinami no a je to :-)


Nebojte se vintage a pojďte do toho, třeba se na vás usměje štěstí a něco vyhrajete!



Tvoření je radost!



7 komentářů:

  1. Irčo, to je neskutečná nádhera. Máš můj obdiv.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji!! Mně ty rámečky prostě baví :-) Trochu mě vyprovokovala ta challenge a už jsem dlouho nic ve vintage stylu nevytvořila.

      Vymazat
  2. Irenko, to je krása. Kdo umí, ten umí.

    OdpovědětVymazat
  3. Wonderful project :) Thank you for joining us at Studio75 :)

    OdpovědětVymazat
  4. Stunning creation. Loving all details.
    Joanna

    OdpovědětVymazat
  5. Beautiful!!! Thank you so much to joining us at Studio75 challenge! :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...