neděle 24. dubna 2016

13. liberecký scrapbookový sraz 22.4.-24.4.2016

Tradice se nesmí porušit a blog musí být sepsán dříve, než poslední účastník zájezdu dorazí domů :-) Tuto větu píšu 3x do roka a píšu ji ráda :-) Vždy s dobrým pocitem, že je za námi skvělý víkend ve vybrané společnosti naší scrapbookové komunity!




Sešlo se nás opravdu hodně a bylo před námi spoustu práce. Připravili jsme si 4 workshopy, každá z lektorek svůj kurz 4x zopakovala a ženy si vše ve skupinách vyzkoušely a vyrobily. 



V první skupině Didi Handlová vyráběla přáníčka akvarelovými technikami a používaly se skvělé akvarelové fixy, od kterých se ženy nemohly odtrhnout :-) Luxusní bylo i přání vyrobené pomocí voskového papíru.








A co s přáníčky? No do krabičky s nimi přece! Markéta Burešová několik dní a nocí řezala na plotru Silhouette a nařezala základní materiál pro tyto úžasné krabičky, ale dodělat si to ženy už musely samy a samozřejmě to zvládly dokonale!


 

Diana Majerová si připravila roztomilé minialbum, na které ženy dostaly polotovary, ty ve volných chvílích, kterých je opravdu minimum, nařezala Didi :-), takže jim šla práce hezky od ruky a všechno krásně stihly i s dekorováním a fotkami.





No a já jsem to vzala přes Mixed media a vyráběly jsme rámečky. Rámeček - to je moje :-) Ženy se ze začátku bály slova vintage, protože si to neuměly představit, ale výsledek předčil všechny mé očekávání a výsledné rámečky jsou boží!!!










Pracovaly jsme v pátek do pozdní noci, kdo by taky šel spát, když má klid na tvoření a je v kreativní komunitě, která nikomu nedá šanci na spaní :-) Přesto jsme alespoň na chvíli zalehly, abychom se ráno vrhly do další práce. V neděli po obědě nás pak čekala moc příjemná povinnost. Pretty Papers byla sponzorem skvělých cen, které bylo možné vyhrát za losy, které se získávaly po celou dobu pobytu. 


Cen byla spousta :-) Děkujeme Didi, protože máme spoustu šťastných majitelek krásných scrapvěcí.


Po vrcholném nervydrásajícím losování bylo vyřčeno výherní číslo ...


Vyhrát může jen jeden a my moc gratulujeme!!! Určitě bude tato krásná mašinka v dobrých rukou! Dokonce ukápla i slzička a tak má vypadat radost!


Atmosféra celý víkend a troufám si napsat od první minuty byla neskutečně přátelská a všichni jsme se cítili jako doma. Určitě to bylo také tím, že se o nás starali manželé Serafínovi, bez kterých bychom si to už neuměli představit. Sobotní grilovačka byla nepřekonatelná, olizujeme se ještě teď ! Nedá se říct, že by počasí grilování přálo, ale chvíli jsme v té zimě vydrželi :-)



Počasí nám přálo, ale když v neděli začalo sněžit, tak jsme už jen čekali, kdy začnou padat trakaře :-) naštěstí jsme se nedočkali.


Milé ženy, moc vám všem s Didi děkujeme, že jste za námi do Liberce přijely, ať už to bylo z Karlových Varů, Ostravy nebo Českých Budějovic. Byl to neuvěřitelně nabitý víkend tvořivou energií, dobrou náladou a skvělou přátelskou atmosférou.  Nesmutněte, brzy se uvidíme, těšíme se na vás v létě - v červenci - v Liberci :-) 

                                                     Tvoření je radost a já vás mám ráda!!!



13 komentářů:

  1. Úžasné a my Vás máme rády také! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Irenko už jsem nedočkavě vyhlížela reportáž ... paráda, krása ... byl to naprosto perfektní víkend, odpočinula jsem si, program byl dokonalý a VY naše holky lektorky taky ... děkují holky z Frýdlantu v Čechách ...

    OdpovědětVymazat
  3. Krásně napsané, perfektní fotky, ještě jednou velký dík za úžasný víkend. <3

    OdpovědětVymazat
  4. Irčo jsi rychlík :-D bylo to opravdu super a moooc jsem si to užila :-D těším se na léto

    OdpovědětVymazat
  5. Já Dani děkuji, foťák chudinka nevydržel, ale Tvůj to dal a máme reportáž :-) Moc jsem si to s vámi užila!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Úžasná reportáž, moc nás mrzí, že jsme se mohly přijet podívat jen na kukačku,ale od příštího srazu jsme opět nedílnou součástí. Jsme moc rády, že je tato komunita i naší rodinou.

    OdpovědětVymazat
  7. Úžasná reportáž, moc nás mrzí, že jsme se mohly přijet podívat jen na kukačku,ale od příštího srazu jsme opět nedílnou součástí. Jsme moc rády, že je tato komunita i naší rodinou.

    OdpovědětVymazat
  8. Díky za reportáž, Irenko :o) Vidím, že jste se, ženy, měly opět báječně. A řeknu Vám, že to je zase krásy, co jste stihly vyrobit! <3

    OdpovědětVymazat
  9. Teda:-) Vypadá to jako super akce a hlavně ty vaše výtvory... jeden hezčí než druhej:-)
    Hodně štěstí a nápadů při dalším tvoření :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Bylo to skvělééééé :-) Děkuji

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...