pondělí 13. června 2016

12 tags of 2016 - červen - June

Červnová visačka se mi moc líbila, byla pánská, taková krejčovská :-) No ale jeden míní a scrapzásoby mění, takže výsledek se od zadání trochu liší :-) 






Visačka je složena ze dvou vrstev. Rozhodla jsem se pro motiv Eiffelovky a to i z toho důvodu, že mám tuto šablonu 659443, která krásně řízla všechny vrstvy. Na akvarelový papír jsme pomocí lepidla a techniky decoupage přilepila hedvábný papír, který byl potištěný písmem. Využila jsme razítkovací desku MISTI, vložila jsem do ní pozaďové razítko a díky tomu, že se dá tisknout několikrát do stejného místa, jsem získala dokonalý otisk. Vyřízla jsem Eiffelovku a tvar visačky pomocí šablony 658784 a celou plochu jsem dotónovala Distress inkousty. Zvolila jsme si růžovohnědou barevnou kombinaci, proto jsem na prošití použila růžovou nit. 


"Textilní" papír nemám, proto jsem použila bílou látku a natupovala jsem ji Distress inkoustem růžové barvy přes šablonu. Vyřízla jsem další visačku a látku jsem na ni přilepila.


Doplnila jsem visačku stuhami, provázkem, samolepicími nápisy, kamínky a kovovým komponentem a horní část jsem podlepila 3D pěnovou páskou pro prostorový efekt. No a bylo hotovo :-)


Tvoření je radost!




4 komentáře:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...