pondělí 8. května 2017

16. liberecký sraz 5.5. - 8.5.2017

To by nebylo správné jaro, kdybychom se nesešli v Liberci. Uskutečnil se už 16. scrapbookový kurz. Všichni jsme si to moc užili, tvořili jsme, vyzkoušeli jsme si spoustu technik a hlavně jsme si užili skvělou atmosféru ve scrapkomunitě.



Sešli jsme se v pátek a hned večer jsme si vyzkoušeli  vroubkovanou vyřezávací šablonu na Big Shot Spirella card. Použili jsme barevné nitě a hezky jsme si zamotali :-)



Workshopy byly jako již tradičně čtyři. První workshop byl drilovací psací, dokonce krasopsací. Byl to můj oblíbený kurz - psali jsme až se ženám z ruky kouřilo, křeč je chytila, jak se snažily, no je to oběť naučit se psát jako v první třídě :-)





Druhý workshop byl přáníčkový a foamiranový. Tvořili jsme základy přáníček s Ilonkou Červinkovou. Základ bylo gesso, gelatos a výroba foamiranových kytiček různých tvarů. 










Večer jsem se foamirani ujala já a tvořili jsme růži. Myslím, že se to ženám hodně povedlo a to byla jejich první vyrobená růže! 









S Markétou Burešovou se vždy každý účastník může těšit na tvoření, kde je alespoň trochu materiálu vyřezaného na plotru. Tentokrát to byl exploding box a dortíček k nakousnutí.








Poslední workshop byl o minimalismu. Mini minialbum. Martina Poláková ženy naučila, jak si vyrobit malou knížečku - zápisníček a krabičku na tento poklad.






Vyzkoušeli jsme si také maskování a následné barvení akvarelovými barvami. Mandala je vždy skvělý motiv na tvoření.






Vychováváme si také scrapnásledovníky a Tilinka a Ríša tvoří úžasně už v tomto věku. Tili sama lepí washi pásky a Ríša je talentovaný po mamince, umí krásně kreslit a vydrží u této činnosti neuvěřitelně dlouho.




V sobotu byl den scrapbookingu a my jsme se hecli a dali jsme přáníčko nebo layout v challenge u Pretty Papers, i když jsme na to měli málo času. Radost z výhry byla obrovská!

Markéta Burešová


Iriska Vohlídková



Moc děkujeme šikovným ženám, které nejen skvěle fotí, ale i pečou. Měli jsme výýýýborné dezerty a některé se snědly dříve, než jsem je stačila vyfotit :-) Děkujeme!



Děkuji všem, kteří jste do Liberce přijeli. Užili jsme si to, a i když jsme měli nějaké ty běhací překážky, všichni jste to statečně zvládli. 
Těším se na letní Liberec, který je naplánovaný na třetí týden v červenci a bude to nejen tvoření pro dospělé, ale i pro děti.

Tvoření je radost, tak si tvoření užívejte stejně jako my. 


4 komentáře:

  1. Bylo to skvělé, veselé, tvůrčí, zábavné a uteklo to rychleji než bych si přála. Díky všem, byly jsme zas úžasná parta, která perfektně funguje zakaždé situace .-)
    A já už zase stříhám metr do léta !

    OdpovědětVymazat
  2. Díky. Bylo to fantastické jako vždy. Jsem ráda, že jsem s vámi mohla být.

    OdpovědětVymazat
  3. Bylo to úžasné, děkujeme všichni a neskutečně se těšíme na léto! ❤

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné krásné 👍😀 stihly jste toho neskutečně moc vyrobit. Těším se na letní setkání. TAK AHOJ POD JEŠTĚDEMMMM

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...