pondělí 29. května 2017

Letní Liberec 2017

Kdo se už těší v létě do Liberce? Letní Liberec se letos uskuteční již popáté a moc se na vás těším a se mnou i lektorky, se kterými si užijete relaxační workshopy.


Pobyt plánujeme i s dětmi, pro které bude zajištěn dopolední program. Termín aktivního organizovaného pobytu s workshopy je od úterý 18.7. (večeře) do neděle 23.7. (oběd). Pokud byste chtěli přijet na celý týden například od soboty do neděle není to problém, lze to domluvit. Samozřejmě se můžete zúčastnit jen na 2 nebo 3 dny, ale nestihnete vytvořit vše.


Jako vždy máme jedno hlavní téma a tím letos bude album. Vyrobíte si základ scrapbookového alba velikost cca A5, potáhneme si desky, ozdobíme je a dovnitř si odekorujeme papíry. Využijeme distress inkousty, šablony, washi pásky a také si vyrobíme různé obálky, kapsy a schovávačky na vaše fotografie, které si pak vložíte dovnitř a celé album doplníme fotkami. Album může mít jakékoli téma - rodina, dovolená, výlet, moje nejmilejší kočka ... co budete chtít. Tento workshop povede Iriska Vohlídková a s kapsami a doplňky vám pomůže Martina Poláková.
Workshop na album s Iriskou bude probíhat průběžně každý den a v pátek 21. 7. 2017 si  s Martinou vyrobíte doplňky. 

Budeme mít letos dva hosty! Jedním z nich je Olinka Pětníková, která je mistryně umělecké lidové tvorby. Věnuje se přes čtyřicet let malování vajíček a také vrtání do skořápek, takže vznikají nádherné kousky. Můžete si to vyzkoušet! Bude se malovat na velká husí vejce speciální směsí vosků. Workshop bude v sobotu 22.7.2017
Druhým hostem bude Klára Noworytová, která vyrábí originální FuFu kabelky a společně s ní si vyrobíte módní doplňky z foamiranu a uvidíte, že se foamiranem můžete ozdobit od hlavy k patě.
Vyrobíte si přívěsek s růží, náramek s květinou a speciální vyměnitelné ozdoby. Pokud budete chtít více doplňků, můžete si je koupit se slevou 20% oproti ceně v eshopu. Budou k dipozici k výběru. Workshop bude ve středu 19. 7. 2017


S Markétou Burešovou si vyrobíte minialbum, kdo nešije s námi, šije proti nám! :-) Naučíte se šitou vazbu, použijete korálky a komponenty na ozdobení a můžete místo vnitřních papírů použít i kartičky do Projectu life. Workshop bude ve čtvrtek 20. 7 2017

Protože se to v loňském roce osvědčilo, opět plánujeme jeden speciální retro večer, kdy si uděláme pravý nefalšovaný oheň, pravé nefalšované buřty a budeme zpívat táborákové písně a kdo má hudební nástroj, je vítán obzvláště!!! Nezapomeňte si vzít správné oblečení typu kárované flanelové košile!! Zpěvníky sebou!

S dopoledním hlídáním dětí tradičně pomůže skvělá, obětavá Janinka, která má bohaté zkušenosti s tvořením s dětmi, je vedoucí školní družiny a také Amálka Burešová, která z dítěte dorostla do věku hlídací slečny. Obě už se těší!

V Liberci je mnoho možností jak trávit čas. ZOO, botanická zahrada, IQLandia - věděcké centrum, kde lze trávit hodiny, koupaliště, Ještěd s několika lanovkami, německá Žitava s lesní ZOO, různá hřiště a také je blízko Jablonec nad Nisou a spousta korálkáren :-) 
Těšíme se na vás v hostelu Pod Ještědem, celý areál je oplocený a parkovat můžete v tomto areálu. Cena pobytu je 5000 Kč za 5 noci s plnou penzí a skvělým servisem místních správců. V ceně je také materiál na tvoření a workshopy. Cena pro děti dohodou podle věku. WiFi je v každém pokoji stejně jako lednice. Jídelna je společná. Pokoje jsou 3 a více lůžkové, není problém se dohodnout na ubytování. 

Vezměte si sebou projekty, na které přes rok nemáte čas a potřebujete je dodělat. Je to ideální místo v komunitě scrapžen!!!

Budu vybírat zálohu 1 000 Kč na osobu, po přihlášení zašlu podklady k platbě. V ceně nejsou započteny ceny za aktivity typu špekáčky nebo koktejly, na které možná taky dojde :-) Cena pro dítě se odvíjí od věku dítěte a jeho potřeb.

Pokud se vám nabídka líbí, přihlaste se prosím na emailové adrese iriska.scrap@seznam.cz a to prosím i ti, kteří už si to zamluvili ústně :-) Pokud byste chtěli přijet jen na pár dní i to je samozřejmě možné, jen nestihnete všechny tvořivé aktivity. Užijte si s námi skvělou atmosféru, relax a pohodu, budeme i grilovat!

A jak si to umíme užít se podívejte tady

Těším se na vás!
Tvoření je radost!


Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...