pondělí 27. srpna 2018

Stránka do challenge sketch #152

Měla jsem velkou radost, když jsem zjistila, že byly obnoveny stránky Sketchabilities, na kterých se jednou za měsíc objeví challenge a v ní sketch - nákres možného vzhledu scrapbookové stránky - layoutu. Neodolala jsem a musela jsem si jednu stránku střihnout. Není nutné přesně do puntíku dodržet sketch, ale je fajn, když se stránka alespoň vzdáleně podobá. Důležité byly dvě hlavní fotky. 



Vsuvka :-) Můj layout byl vybrán společně se čtyřmi dalšími jako vítězný! Mám velkou radost!




Použila jsem papír, který je bílý s geometrickým vzorem zlatých teček, ale zlato se prostě třpytí a nelze to vyfotit úplně zlatě :-) Tak si to představte. Jako hlavní fotky jsem použila větrné mlýny, které jsem si vyfotila na jarním výletu v Holandsku, kde jsme navštívili známý Kinderdijk, kde na jednom místě najdete spoustu větrných mlýnů. Fotku jsem vytiskla jak barevnou tak černobílou a vyhrála ta černobílá, protože se lépe vybírají okolní barvy.




Využila jsem nakonec všechny tři mlýny z fotky. Dva jsem schovala do šablony od Sizzixu, která má v balení spoustu malých šablonek, které se dají samozřejmě skvěle využít.


Místo podkladových papírů jsem použila akrylovou barvu v barvě kartiček. Mázla jsem to hala bala špachtlí rovnou na papír :-)



Poslední malou fotku větrného mlýna by mi bylo lítto nevyužít, tak jsem ji dala do rohu do detailu.


Pokud se vám sketch líbí, zapojte se a vytvořte si svou scrapbookovou stránku dát na svůj blog a pak své dílo nahrajte na blog sketchabilities #152. 

Tvoření je radost!




8 komentářů:

  1. What a great page - love your colours, the painting in the background and the layers of the frames! Thanks for joining us at Sketchabilities :)

    OdpovědětVymazat
  2. Amazing arty take on the sketch and what fabulous photos too.. thanks for joining in with Sketchabilities!

    OdpovědětVymazat
  3. Gorgeous !!!! I really love the color you choose ! Thank's for joining us at Sketchabilities !

    OdpovědětVymazat
  4. Gorgeous! Great choices with everything from the colour to the papers :) Thanks for joining in the fun with us at Sketchabilities!

    OdpovědětVymazat
  5. A beautiful work of art and take on the sketch! Love those beautiful photos of the windmills also! :) Thanks for sharing with us and joining the challenge at Sketchabilities :)

    OdpovědětVymazat
  6. What a deliciously simple and absolutely beautiful page! So striking! Way to pay attention to those details, love! Thanks so much for playing along with us at Sketchabilities!

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...