neděle 22. ledna 2012

Hero Arts challenge

Hero Arts pořádá pravidelně challenge a tak jsme si řekly, proč to nezkusit :-) V lednu byla dvě zadání a to buď podle barevné palety - tentokrát se opravdu vyřádili a tvořit s růžovou a fialovou je něco jako procházka růžovou zahradou :-) Druhé téma bylo Láska a jediná podmínka byla použít razítko HA.




Razítka od Hero Arts samozřejmě mám, takže stačilo jen použít a barevně sladit. Použila jsem razítko Blooming heart, ale to barevné zadání bylo tak RŮŽOVÉ, že jsem to musela něčím potlačit a zvolila jsem kombinaci s černou. Tykadla, která zdobí srdce nejsou žádné antény, ale sněhová vločka, která se kupodivu hodí i k Valentýnovi :-) Alkoholovými inkousty jsem nabarvila fotopapír a černým StazOnem jsem razítkovala. Podkladem je pozaďáček HA Envelope Pattern.



Samozřejmě jsem věděla, že černá nebyla v zadání, takže jsem si udělala ještě jedno přáníčko, kde jsem se snažila dodržet vše jak má být. Postup výroby srdce byl stejný.


Byla to naše první účast v mezinárodní challenge a okamžitě se dostavil velký úspěch!!! Gratulace největší PRETTYPAPERS, protože se svým přáníčkem vyhrála!!!! Didi je A HERO ARTS WINNER
Zde je vítězné přání s tím úúúúúúžasným razítkem - tedy nejen tím, které použila Didi, ale i tím od Hero Arts!


Tvoření je radost!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...