středa 21. srpna 2013

Mixed media

Mixed media je trochu vznešený název pro kombinace různých technik při tvoření .Takové to matlání, patlání a umělecké tvoření, až z toho vyleze něco krásného a úžasného a víceméně ozdobného a pracholapového :-) Vůbec nechci tento styl tvoření shazovat, protože kdo to umí, tak tvoří neskutečné nádhery. Není to ovšem tak jednoduché, jak se na první pohled zdá, takže je potřeba trénovat. Nejlépe se trénuje v kolektivu, proto když jsem se dozvěděla, že Olinka bude v Liberci kolektivně tvořit, musela jsem tam být taky :-) Sešla se skupinka stejně naladěných tvořících a to pak jde skoro samo.






Olinka nám ukázala různé výtvarné techniky, které jsme si pak vyzkoušely a jako hlavní bod programu bylo tvoření na plátno. Na tom si každý mohl vyzkoušet každou možnou techniku, která ho napadla. Na tomto matlání je nejlepší, že když už je to moc přematlané, tak se vezme štětec, celé se to přetře a může se začít znovu :-)




Bylo to příjemné relaxační tvoření, při kterém jsme si i popovídaly s těmi, které tak často nevídáme a bylo to moc fajn. Na Olinky blogu se dozvíte více.

Tvoření zdar :-)

2 komentáře:

  1. Holky vy jste tak šikovné. Krása.

    OdpovědětVymazat
  2. Irenko, tak tohle nedokážu, protože musím mít nalajnováno :o) Ale obdivuji. Helge je mistrně.!!!

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...