neděle 29. ledna 2012

Časopis Scrapování

V jedné diskuzi na Fleru, kde se přetřese kde co :-) se vylíhnul nápad na časopis. Sama odebírám pravidelně Stamper a sem tam si koupím i jiné scrapčasopisy, ale jsou všechny v angličtině, protože u nás zatím žádný časopis nevychází. Asi ještě není dostatečná základna papírovéhotvořeníchtivých :-) Věřím, že jednou bude!

Bára si vzala časopis na starost, protože má s novinařinou zkušenosti, kdo uměl pomoci s grafikou, propagací nebo náplní časopisu se stal členem redakce. Zatím bude vycházet pouze verze elektronická a podle zájmu se uvidí, jestli si budeme moci časopisem listovat a držet jej v ruce v tištěné formě. V prvním čísle najdete návody, soutěže, novinky a spoustu dalších věcí. Pro první číslo jsem ve spolupráci s Maruškou KoMa, která je v redakci časopisu, připravila dvě stránky. Jednu zimní a jednu Valentýnskou, protože časopis je dvouměsíčník a Valentýn je už za dveřmi.
Časopis má 30 stran a koupit si jej můžete na adrese www.scrapovani.cz za 30 Kč, kde si jej po zaplacení stáhnete v pdf souboru.

Titulka prvního čísla časopisu Scrapování



Valentýnská stránka může být pouze z Paříže :-)) Fotku zamilované dvojice jsem vyfotila vlastně náhodou, když jsme pluli na lodi po Seině, bylo ještě denní světlo, ale už se pomalu stmívalo a most při podjíždění zakryl slunce a tím vznikl skvělý světelný efekt. 




Na zimní stránku jsem použila pohlednici z roku 1964, což je vlastně fotografie, kterou dostala moje babička a schovala si ji. Staré krásné pohlednice mám moc ráda a tato se mi více než hodila na zimní stránku, protože je úžasně mrazivá! Podkladový papír s vločkami si sám řekl, jak bude rozložená stránka. Do každé vločky jsem umístila hřebíček a tím se vytvořila zajímavá linie. Použila jsem mou oblíbenou barevnou kombinaci hnědé a modré barvy. Jsou to poměrně netradiční barvy na zimní stránku, ale proč je nepoužít :-)




Hezký den a scrapování zdar! :-)

Tvoření je radost!



3 komentáře:

  1. Nádherné stránky, Paříž je kouzelná a ta fotka zamilovaných naprosto dokonalá...

    OdpovědětVymazat
  2. Bezva! Na tohle jsem čekala! :)

    OdpovědětVymazat
  3. BOMBA !!! Tak to je skvělé, moc děkuji za info..to tu chybělo. Přece jen pro některé z nás starší ta angl. není ;-)) a málo co z ní přelouskáme.
    Moc pěkná stránečka..ti zamilovaní..moc krásný úlovek!
    Jdu hned objednávat!
    Kamča

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...