středa 21. března 2012

Motorkářská svatba

Pokud sem tam čtete můj blog, určitě jste narazili na slovo VÝZVA. Většina věcí, které dělám poprvé jsou výzvy :-) Tentokrát to bylo zadání svatebního přání pro motorkáře. První věc, na kterou jsem si vzpomněla, bylo to úžasné razítko motorky, které samozřejmě nemám, protože ho přece nebudu nikdy potřebovat :-)
Naštěstí Marťa Bourek takové razítko má a vyšla mi vstříc. Bleskovou rychlostí, za což jí patří velký dík!!! Do dvou dnů mně poslala natištěnou motorku a ještě dopis, který byl poskládaný způsobem, který jsem používala kdysi dávno na střední. Asi zase začnu psát dopisy! Díííky!!



Motorka byla natištěna a dokonce embossovaná! Chtěla jsem udělat protiklad k motorce a použila jsem bílé svatební kytičky, zdobený papír, stužku .... svatební klasika. Abych malinko propojila dva světy, použila jsem doplňkovou červenou barvu a teď už jen doufám, že se přání bude líbit.


 
Tvoření je radost!


5 komentářů:

  1. Tak tohle je moc povedené motorkářské přání :o) Ale to se dalo čekat :o))

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je povedené přání :-D Danas

    OdpovědětVymazat
  3. Koukám, že s motorkou to byla hodně rychlá akce... a výsledek je super, se mi moc líbí ten protiklad, jak je vše kromě té motorky takové jemné a pak ten silný stroj :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné! Elegantní a přitom ...

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...