čtvrtek 12. dubna 2012

Nečervené máky

Nadpis zvláštní, ale vystihující :-) Mám úžasné pozaďové razítko, které jsem vyzkoušela na několik způsobů.

Na první přání jsem použila oblíbené draky - alkoholové Inky zelenou a žlutou a na nesavém podkladu jsem promíchala barvy. Použila jsem razítko od Hero Arts - Poppy background, voděodolnou barvu StazOn a výsledek se mi moc líbil. Když už jsem nepoužila typickou červenou na máky, nepoužila jsem ani černou na pozaďové razítko, zkusila jsem hnědou. Doplnila jsem stuhu a brads.





Na druhé přání jsem použila také nesavý papír a trochu jsem experimentovala s barvami a použila jsem Alcohol Ink a zároveň Distress Stain. Použila jsem hodně podobné barvy, takže podklad byl jemně vzorovaný. Pozaďáček byl stejný jako stejný StazOn.



Na třetí přání jsem použila embossovací prášek. Versamarc jsem použila jako embossovací médium, otiskla jsem razítko na bílou čtvrtku, použila jsem černý embossovací prášek a zapekla jsem jej horkovzdušnou pistolí. Bílé květy jsem tónovala Distress Inky v modrých odstínech. Doplnila jsem stuhou a hřebíčkem.





Jako poslední jsem vyzkoušela krásnou kresbu razítka, na bílou čtvrtku jsem natiskla motiv a použila jsem krásný modrý embossovací prášek a to prokreslení je opravdu skvělé! Doplnila jsem keramickými knoflíky a prošitím a blok byl na světě :-)



Tvořte, bude vás to určitě bavit!! Fajn den!

Tvoření je radost!


1 komentář:

  1. vypadá to naprosto báječně, milá Irisko!! :)

    itsjustaboutfeelings-lalique.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...