neděle 17. června 2012

Cukrová burza v Písku

Letos se mezinárodní cukrová burza KSBC (klub sběratelů baleného cukru) konala v Písku. Díky burzám jsem poznala města v naší republice, kde jsem ještě nikdy nebyla a na Písek jsem se těšila, protože jsem jej ještě nikdy nenavštívila. Kdybych věděla, jak je to krásné město, určitě bych se sem už dávno podívala. Všechny budovy v centru jsou zrekonstruované, po povodni se muselo obnovit celé nábřeží včetně historického mostu a je to zážitek procházet se tak krásným a čistým městem ve dne i v noci :-)








Na burzu se sjíždíme ze všech koutů naší republiky, letos nechyběli také sběratelé ze Slovenska, Německa a Itálie. Ubytování jsme měli na různých místech v Písku, ale to nebylo důležité, sešli jsem se v centru, poseděli jsme si v hospůdce, popovídali jsme si s kamarády a to je asi to nejlepší :-) Samozřejmě se všichni těšíme na nové cukrové úlovky, ale na to setkání s přáteli se těšíme ze všeho nejvíce.

V pátek jsme si užili atmosféru  a v sobotu jsme se všichni těšili na cukrování. Měla jsem letos připravenou novou sérii, kterou nám nakreslila Iva a tuto sérii máme v pěti barvách, takže opravdu velká série :-) Moje barva je hnědá. Vyměnili jsme si je za další série a moje nejlepší cukrové úlovky pochází z Brazílie, Peru a Tahiti.





Díky patří organizátorům, za skvěle připravené podmínky a moc se těším na další setkání s ostatními cukráři!

Pokud máte doma hygienicky balený cukr - sáčky, kostičky, tyčky nebo vrtulky, tak určitě nevyhazovat!!! My sběratelé za ně budeme rádi!
Sběratelství a sběratelům zdar a cukrářům zvláště :-)

3 komentáře:

  1. Máš moc hezké fotky a povídání :)Bylo tam moc príma

    OdpovědětVymazat
  2. Písek mám také moc ráda, dokonce jsme tam byli s mužem na svatební cestě, bydleli jsme v hotelu Amerika. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. nojo, no, jen mít ty dny nějaký nafukovací...Jak ty to děláš?

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...