pondělí 25. června 2012

Projekt červen - lift

Červnový projekt se zdál jednoduchý, krásná stránka, jedna fotka ... no ale právě ta jedna fotka. To je vždycky nějakého hrabání a hledání, která by se mi asi tak nejvíce mohla hodit. Narazila jsem na svou vlastní fotku, kde si hezky pózujeme s Červenou Lhotou. Když jsem si prohlížela ten náš archiv, zjistila jsem, že Červená Lhota je na minimálně deseti procentech všech fotek. No kdo by ji nefotil když je tak fotogenická :-) Jezdíme na chalupu do Jižné, která s Červenou Lhotou sousedí a vždycky si musíme udělat aspoň malou procházku a samozřejmě přibudou další fotky.





Skvěla stránka, která byla předlohou pro lift. 


Podmínkou bylo postříkání sprejem, foukací fixou, vodovkami... použila jsem minimister a Distress inky v barvách Black soot, Crushed olive a Barn door. Jediná nevýhoda je, že jsem použila trojí sprchu :-) Jednou zelenou, pak červenou - hodně ředěnou, aby byla růžová a nakonec černou a papír se dost zvlnil. Použila jsem také své oblíbené šití.



Inspirujte se a také si něco liftněte :-)

Tvoření je radost!



2 komentáře:

  1. Červenou Lhotu od dětství miluju! Půlkou rodiny patřím do Jižních Čech a nepochybně má ten kraj své kouzlo. Navíc mám ráda Emu Destinovou...a navíc je Lhota spojená s pohádkou o Zlatovlásce...a pohádky miluju...:-) Káplas mi do noty. Stránka je báječná! A Tobě i Lhotě to moc sluší :-)))

    OdpovědětVymazat
  2. Jj, Lhota v létě, z zimě, pořád pohádkově tajemná, elegantní, krásná...fotogenické místo. Navíc ho mám "za kopcem", je tam krásně. Obdivuju lehkost, s jakou lifty zvládáš. Že by to bylo tím tréninkem...? ;)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...