úterý 30. října 2012

Jak na čištění razítek


Tvoření je relax a pokud se do toho zaberete, tak tvoříte a tvoříte a použitá razítka zasychají a zasychají a pak čistíte a čistíte J. Možná to máte jinak, ale pokud se já vrhnu na tvoření, vyndám si spoustu razítek, zkouším, který nápis bude nejlepší, a milá razítka pomalu schnou a pak to dá hodně práce je umýt, ale kdo by se chtěl v zápalu tvoření věnovat jejich čištění.



Vyzkoušejte malou vychytávku. Do nízké nádobky (použila jsem víčko od krabičky) si složte papírovou utěrku a namočte ji. Tak akorát, nemusí plavat. Použité razítko jednoduše odložte na mokrou utěrku a chvíli jej tam nechejte. Razítkovací barva se vpije do papíru a stačí jen lehce osušit a razítko je krásně čisté. No nevyzkoušejte to, když je to tak jednoduché :-)



Velmi dobře to funguje na pozaďová velká razítka, která vyčistit dá opravdu práci. Vyzkoušeli jsme si to na velkých razítkách od KETY, která jsme používali při doodlingu na kurzu v Liberci.

Z pochopitelných důvodů to ale nefunguje na voděodolné razítkovací barvy. Nic ale není nemožné, pokud na papírovou utěrku nakapete místo vody čistič na voděodolné barvy, tak to půjde.

Tvoření je radost :-)

2 komentáře:

  1. Perfektní vychytávka! Moc díky!!

    OdpovědětVymazat
  2. Irčo, ty jedeš. Kde bereš čas na to psaní? :-) Moc tě zdravím a těším se zase někdy, doufám, že brzy, na viděnou! Jana

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...