středa 31. října 2012

Minialbum

Od té doby, co vznikl více než před dvěma roky klub ATC, jsem jeho členkou. Zúčastnila jsem se mnoha výměn kartiček, mám doma plný šanon úžasných výtvorů, kde se musí tvůrce "ukázat" na malé ploše. Sem tam se v klubu místo kartiček objevil zajímavý swap - výměna různých druhů tvoření, jako například výroba srdíček, domečků apod. Aby se to nepletlo, klub se rozdělil a vznikl samostatný swapový klub, kde jsem se zúčastnila výměny minialba. Mou tajnou partnerkou byla Prchy, která si přála minialbum ve fialové barvě. Není to až tak moje nejoblíbenější barva, ale když to bylo na přání, šla jsem do toho.



Využila jsem kartonové minialbum od KETY 10 x 15 cm, použila jsem papíry Hanoverian na polepení vnitřních stran a vzhledem k velikosti jsem už nepřidávala kapsičky nebo zdobení na vnitřní strany.



Knihařské kroužky, které nejčastěji využívám, se mi tady moc nehodily, protože jsou stříbrné a zdály se mi humpolácké, takže jsem nalepila kruhové ozdoby od 7Gypsies, které vypadají jako ozdobné průchodky a albumko jsem svázala stuhou a provázkem a doplnila jsem je korálky.


Prchy - Jana už minialbum má, přála si vintage a provance styl, což jsem se dozvěděla až dodatečně, takže mám radost, že jsem se i trefila :-) Jani, ať Ti album slouží.

Relaxujte a tvořte!

6 komentářů:

  1. Nádhera! Ty "jakoby" průchodky, jsou moc pěkná vychytávka :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Je nádherné, klidně bych i fialové ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty kruhové ozdoby jsou super, taky mám doma toto album (nezpracované) od tebe. Kde se dají takový ozdůbky sehnat?

    OdpovědětVymazat
  4. Jsou tam hřebíčky, látkové kytičky z galanterky, samolepicí perličky a výsek z Big shotu. Ty "kryty" na průchodky jsou samolepicí.

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...