pátek 1. března 2013

Šaty dělaj člověka....

To bylo téma únorové challenge na scrapbook.cz. Bylo to jedno z nejlepších témat :-) Kdo měl svou fotku v "dobovém" oblečení a použil ji, mohl dostat diplom za nejlepší módní pecku. Mám spousty vzpomínek na svoje módní pecky, na všechny ty úžasné trendy věci, bez kterých jsem nemohla žít, ale bohužel nemám žádnou fotku. Plísňáky, které jsem vyšmelila na burze v Ostravě, mrkváče, do kterých jsem si všila květovanou látku a byly to mega mrkváče, úžasný obleček na disko lekci do tanečních s čínskými znaky, všechny ty oblečky, které měly vycpávky, protože bez nich to nešlo a měly jsme ramena jako Rambo ... :-))





Použila jsem tedy fotku ze sobotního tvoření Jizerského tvořivého spolku, kde jsou víceméně kostičkářky - patchworkářky a já jsem tam do počtu, ale zase šití je moje dávná láska, takže co bych si sem tam něco neušila :-)

Na stránku jsem použila kraft základ s krásným potiskem. Když jsem si tuto čtvrtku kupovala, tak se mi moc líbila, ale moc jsem nevěřila v její použití. No ale jak to tak chodí, hodila se. Použila jsem výseky, knoflíky, které byly podmínkou a užívala jsem si to, protože tvoření předcházelo to hrabání, hledání, vzpomínání na to, co jsem nosila kdysi :-)





Můj poslední šicí počin byla peněženka, kterou jsme šily s ženami  na jizerském klubu. To jako abyste si nemyslely, že jsem si k tomu stroji jen tak sedla a nechala se vyfotit :-))


Tvoření je radost, ať už děláte cokoli!

6 komentářů:

  1. Irčo, ty jsi žena mnoha talentů... Peněženka je super :-) a stránka je moc krásná.

    OdpovědětVymazat
  2. Stránka je moc pěkná a peněženka taky. Jsi vážně šikula.

    OdpovědětVymazat
  3. Vždyť to říkám, žena tisíce tváří a řemesel :-) Challenge byla super, mě bavila a pobavila :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jsi šikula, stránka i peněženka jsou na jedničku :-D
    Danas

    OdpovědětVymazat
  5. Irčo, Ty jsi superžena. Stránka i peněženka jsou perfektní.

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...