neděle 7. dubna 2013

Výstava Kreativity Dubeč

V Dubči proběhla jarní výstava Kreativity, i když jaro je nevím kde :-) Sněží, mrzne, ještě dnes ráno jsem před odjezdem do Prahy ometala sníh z auta. V Dubči jsem byla poprvé a špejchar se mi moc líbil. To místo má atmosféru, prostor není moc velký na tolik lidí, kteří výstavu navštěvují, ale to vůbec nevadilo, protože jsme si to všichni užívali. Vystavovatelé i ti, co přišli něco vytvořit na workshopech nebo něco koupit, popřípadě podívat se na novinky. S firmou Aladine jsem si užívala tvoření se skvělými razítky, barvami a spoustou krásných věcí k tvoření a moc mě bavilo, že kdo přišel, tak většinou sám tvoří a rád si pomůcky a materiál vyzkoušel.





Velká část výstavy byla věnována patchworku a tuto deku musela šít velmi trpělivá žena!


Do Dubče dorazila spousta lidí, takže jsem neměla moc času na focení, proto když jsem si stáhla fotky, tak jsem se musela zasmát :-) Mám deset fotek a na každé jsem s někým známým, kdo se zastavil na kus řeči :-) 

Komunita :-)



 S Kakou


S Kamčou


S Monikou Brýdovou, která měla každý den jiný úžasný fimo šperk.


Moc mě těší, že jsem se s vámi potkala, seznámila jsem se se skvělými ženami, které tvoří z fima, korálků a všech možných materiálů. Byl to maraton a přesto jsme se i na konci výstavy všichni usmívali, protože jsme si to užili. 
V Dubči jsem byla poprvé, ale určitě ne naposled! Příště na viděnou!

Tvoření je radost!

2 komentáře:

  1. Irenko moc ráda jsem tě zase viděla..a ne jen tebe..byl to bezva den a moc jsme si ho s holkama užily...těšim se na další setkání..Míla Voborníková

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...