čtvrtek 16. května 2013

Květen měsíc kurzů

S nadsázkou bych to tak mohla nazvat, protože k mé velké radosti je o papírové tvoření zájem, a když se k tomu přidá luxusní zázemí kurzovní místnosti u koralky.cz, která je v Praze kousek od výstaviště Holešovice, tak je o zábavu postaráno. Každý měsíc proběhnou čtyři kurzy, každý s jiným zaměřením, abychom si vyzkoušeli techniky, stránky, deníky, originální přáníčka ...


Minulý týden jsme vyráběly třicítkové stránky do alba a pro každou ze zúčastněných žen to byla premiéra. Ještě nikdy stránku nevyrobily až teď a musím napsat, že jim to šlo krásně od ruky! Bohužel jsem si na foťák vzpomněla až na konci, až když jsem byla jednou nohou ze dveří, takže fotku mám jen jednu :-)



Na včerejším kurzu jsme tvořily skládaná přání a opět se sešla parta velmi šikovných žen a navíc se smyslem pro humor, takže jsem si to moc užila :-) 

Vyrobily jsme si skládané přání Tri shutter Card, které díky rýhovací podložce šlo jak po másle a výsledky skvělé! Dozdobily jsme výseky a razítky KETA.





Druhé přání bylo malinko složitější, zapojily jsme pravítko a tužku a skoro na první pokus jsme to řízly a poskládaly :-)) Abychom to neměly tak jednoduché, využily jsme razítka Aladine kružnice, šipky a pozaďáky a vyrobily jsme si vlastní podkladový papír.





Nemám všechna přáníčka nafocená, ale ty co mám jsou krásná!!

A jedna fotka nakonec ...


 Příště budeme vyrábět cestovní deník a ještě je volné místo :-)

Tvoření je radost!!!


1 komentář:

  1. Vyrobily jste úžasné věci. Vypadají opravdu profesionálně!
    Martina

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...