sobota 4. května 2013

Světový den scrapbookingu

Každý rok na první sobotu v květnu připadá Světový den scrapbookingu. Všechny velké firmy, které vyrábí scrappotřeby se na tento den připravovaly a kdo sleduje facebook, tomu nemohly uniknout skvělé akce. Různé slevy a challenge jsou zajímavé, ale není to až taková novinka. Co pro mě byla nová zkušenost, to byl live přenos - maraton s Prima Marketing. Postupně bylo možné sledovat osm live přenosů, což je samo o sobě úžasné, když vidíte někoho tvořit on line, ale ještě lepší byla možnost chatování společně s přímým přenosem. Sešla se tam scrapbooková komunita a bylo zajímavé sledovat, jak se hlásila Austrálie, Španělsko, New York a taky Česká republika. Byla to ta pravá celosvětová scrapkomunita :-) Samozřejmě vládlo všeobecné nadšení a tlachání, takže si to všichni užili a hlavně se každý mohl rovnou zeptat, jak se to dělá a co se používá za materiál nebo pomůcku.

Ani naše eshopy se scrapmateriálem nezůstaly pozadu, byly vyhlášeny slevy a také challenge jako třeba u PaperoAmo nebo u PrettyPapers, kde Didi vyhlásila 90-ti minutovou challenge. V 15:00 vyhlásila podmínku a fotka hotového projektu se měla poslat do 16:45. Samozřejmě jsem se musela zúčastnit, ale málem jsem to nestihla, takže to byla rychlovka, po které na mém stole zbyla hromada všeho, co jsem v rychlosti odhodila :-)) Téma byla visačka a májová podmínka kytička, motýl nebo prostě něco jarního.

Visačku jsem vyřezala na Big Shotu, embossovala jsem v kapse s vážkami a obarvila jsem ji Distress Inkem, prošila jsem,  použila jsem textilní pásku s nápisem a také krásné PRIMAkytičky. No a samozřejmě nesměl chybět motýl.





Scrapbookingu zdar :-) A za rok to zase oslavíme! 

Tvoření je radost!

1 komentář:

  1. Já jsem si toho všimla až večír...:-/ takhle omezený čas na projekt, to byla výzva....moc pěkná májová.... :-)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...