čtvrtek 12. září 2013

The European Scrap Battle 2

Úvodem jedna malá zajímavost - tento příspěvek na mém blogu má číslo 200 :-)

Postoupila jsem s přáníčkem a stránkou do druhého kola soutěže The European Scrap Battle. Zadání znělo - použijte slovo, které charakterizuje váš vztah ke scrapbookingu. Moje slovo bylo jasné ihned, samozřejmě LOVE :-)
Tentokrát se už soutěžilo ve všech pěti "disciplínách" a to přání, stránka, ATC, mixed media a alternativní tvoření. Jako správný Hujer jsem se přihlásila do všeho a málem jsem to nestihla.

Stránka byla jasná, použila jsem fotku z knihy Cardmaking, jen jsem ji upravila do barvy sépie, aby mi ladila a jako hlavní motiv kromě slova LOVE jsem zvolila listy, které jsem vystříhala z jiné scrapstránky, pak jsem ještě jednu stránku přišila pod tu upravenou a 3 stránky v čudu :-) Tímhle tempem si vyscrapuju zásoby už za 128 let a ne za 200 :-)) Musím něco dokoupit.





Přání - tak to bylo zajímavé, použila jsem svůj oblíbený růžovofialový papír a kontrastní zelenou a vytvořila jsem přání. Kartonová písmena LOVE jsem embossovala zelenkavým práškem.
 

Nejdříve se mi to líbilo, ale pořád jsem měla pocit, že tomu něco chybí, tak jsem to nakonec ještě dozdobila.


ATC - to je poměrně malý rozměr na tvoření 2,5 x 3,5 ", takže jsem se nemohla moc rozšoupnout, ale přece jen se mi tam toho vešlo docela dost :-) Skoro na všech projektech jsem použila prošití. 


Mixed media není můj šálek kávy, přesto to pro mě byla výzva a vytvořila jsem blok, který jsem ozdobila kartonovými výseky a pak přišlo matlámo patlámo, gesso, Izinky, barvy ve spreji, dokonce jsem zničila jednu vánoční ozdobu, abych získala ty tenké nitky :-) Doplnila jsem barvenou krajkou a také klíč jsem nabarvila zlatým Izinkem. Je to akrylová barva, rychle schne a dobře drží.





Posledním projektem bylo alternativní tvoření - projekt, který není prvoplánově přání nebo stránka, ale jsou v něm obsaženy prvky scrapbooku. Vyrobila jsem svůj oblíbený blok v mých oblíbených barvách červené a černé.



Hlasování bylo ukončeno, držím všem našim českým želízkům v ohni palce, abychom se v tom evropském tvoření neztratily!!!  

A nejen tvoření je radost, ale i soutěžení vám nějakou tu radost přinese :-)

5 komentářů:

  1. Vše máš moc hezký :-) držím palce!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji!!! Doufám, že někdo z nás postoupí.

    OdpovědětVymazat
  3. krásné. věřím ve vítězství.:)

    OdpovědětVymazat
  4. Irčo, nádhera, držím pěsti na výhru! Ten blok- Mixed...ten mě dostal..moc krásnej!

    OdpovědětVymazat
  5. Šmankote, jen kulím oči. Patlámy a matlámy obdivuji, ale v životě nedám. Přáníčko je naprosto luxusní a ty barvy ách...To by bylo, aby nebyla minimálně jedna cena!!! Držím palce.

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...