neděle 15. prosince 2013

Receptář trochu jinak

Jitka je moje kamarádka, je to také sběratelka cukrů, i když v poslední době se soustředila na sladidla, která jsou menší, lehčí a je jich méně, takže se dobře sbírají :-) Doufám, že si to nepřečte, asi by nesouhlasila :-) Jitky dcera je pro změnu sběratelkou papírových kapesníčků. Sbírá ty balíčky po deseti kouscích a vlastně sbírá ty obrázky, které na balení jsou. No prostě ... svým způsobem jsme taková zajímavá skupina :-) No a proč tento úvod ... Jitky dcera miluje kravičky, krávy a kravky všeho druhu, proto dostane pod stromeček receptáře se skotem. Já ty výzvy prostě miluji :-)

Aladine má jednu úžasnou sadu malých dřevěných razítek krávy a ovce, bohužel se tato sada přestala vyrábět, ale ještě jsem stihla jednu ukořistit.


Desky ze šanonu mé dvorní dodavatelky Vonverky - děkuji Veru, jsem potáhla černým papírem a ozdobila jsem je i papírem červeným a přední desky jsem dozdobila razítky a nápisem. Receptáře měly být tři, každý na jiné dobroty. Uvnitř je 100 listů papírů s potiskem receptu - stačí je vyplnit. Vše jsem svázala zutterem a použila jsem černou spirálu. Velikost receptářů je A5 naležato.







Doufám, že se budou líbit, a že se postupně budou plnit těmi nejlepšími recepty na světě :-)

Hezkou adventní neděli!

1 komentář:

  1. Tak ty jsou husté!!! Jednak si mě nalákala na to jak ve skutečnosti vypadá sbírka kapesníčků... A pak hluboce smekám před každým, kdo dokáže takhle krásně evidovat recepty .-) Tleskám!

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...