čtvrtek 6. února 2014

Design team Papero amo

Před Vánocemi jsem se přihlásila do "výběrového řízení". Papero amo vyhlásilo soutěž a výsledkem bylo, že jsem měla tu čest a byla jsem vybrána do Design teamu PA.
Jak se v jedné větě dá říci všechno, stačí jen pár odkazů :-)
Vytvořila jsem vánoční stránku z kitu PA, který jsem měla doma a barevně se mi moc líbil. Hodně dělá fotka, kterou máme z vánoční ZOO a k barvám kitu se hodila výborně.




Kartonové vločky jsem obarvila netypicky na červeno, ale i červené vypadají ledově.


Součástí kitu byla i písmena v kroužku, ale na šedé stránce by nebyla vidět, proto jsem je podlepila výsekem bílého kruhu, který byl o něco málo větší než písmenka. Pomocí 3D čtverečku jsem je přilepila na stránku a ta tečka nad i - tam si o to ten hřebíček vyloženě říkal.


Glitry, třpytky a jiné lesklé ozdoby se mi záměrně obloukem vyhýbaly, ale nakonec jim snad i přijdu na chuť :-)
 

Tady je moje první stránka z únorového kitu.



Chtěla jsem využít mašličku, která se mi líbí, proto jsem vybrala fotku Verunky z loňské dovolené a do té blond hřívy se to hodí. Podkladovou čtvrtku jsem dobarvila distress inkousty - růžovým a žlutým a také jsem použila Prima masku.
Chtěla jsem využít jen materiál z kitu a čísla a čárový kód jsou ten "odřezek", který z každé stránky zbývá. Málokdy je takhle zajímavý. O tom něco vím, protože mám sbírku konců :-) Od začátku mého tvoření si tyto zbytky schovávám, protože jsem si říkala, že by se mohly někdy hodit a přece nic nevyhodím, to dá rozum!


Vybrala jsem motivy výseků, které se k fotce barevně hodily. Pod fotku jsem použila jeden z papírů s motivy srdíček a ten jsem pořádně zmačkala a zase vyrovnala a hned se tvářil více kreativně :-) Samotnou fotku jsem podložila kouskem lněné vytřepené látky.


V kitu jsou i průsvitná písmenka, taková ještě nemám ve sbírce :-) Hezky se s nimi tvoří.


Jeden z výseků je kruh se srdíčky a tyto výseky srdíček jsem použila jako šablonu a černým fixem jsem je obkreslila na stránku. 




Stránky mě nikdy nepřestanou bavit, ta velká plocha na zdobení, paráda :-) 

Tvoření je radost!

7 komentářů:

  1. Ta stránka je super, pěkná paleta barev.
    Nejvíc se směju sbírce konců, protože ji taky mám :-D.

    OdpovědětVymazat
  2. No teda Zuzko, posíláme z Frýdlant velkou gratulaci...... a stránky jsou obě pěkné...... Ty jsi prostě jednička..... budeš mít díky Paperu alespoň více stránek, protože prostě budeš muset makat..... a tvořit....

    OdpovědětVymazat
  3. Jeeee oprava, Iren..... trochu jsem se upsala ve jméně, ale jen trochu......

    OdpovědětVymazat
  4. To je pravda, moc teď stránky nedělám, většinou nějaké přáníčkové projekty nebo Projec Life, moc mě to baví, ale přece jen stránka je stránka :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Gratuluji, ty jsi prostě všude :-)...už věřím tomu, že jsi naklonovaná, tohle přece normální smrtelník nemůže dávat :-)))))

    OdpovědětVymazat
  6. Jo a "konců" jsem taky sběratel a používám je dost často :-)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...