středa 2. dubna 2014

ATC mezinárodní kartička

Jak už to tak bývá, hodně věcí se stane náhodou a tohle je ten případ :-) Objevila jsem se v pravé chvíli na pravém místě a přečetla jsem si výzvu Riikky Kovasin z Finska, která je designérkou mnoha věhlasných značek. Vytvořila sérii ATC kartiček a dvě z těchto kartiček byly volné na výměnu. Protože právě probíhá naše cestovatelská ATC výměna, neváhala jsem ani chvili a šla jsem do toho.
Mohla jsem se těšit na jednu krásnou kartičku z africké série.




Nevěděla jsem, která přijde, a byla jsem ráda, že tato. Ta maska se mi líbíla na první pohled.



Radost jsem měla obrovskou, nádherná kartička, bude v mé sbírce ATC na čestném místě. Moc děkuji Riikka! Thank you very much!!

Rozhodla jsem se, že moje kartička bude cestovatelská, a že se musím trochu posnažit :-) Chápete, když to budu posílat až do Helsinek.
Použila jsem na barvení základu alkoholové inkousty, něco málo lihu, kovové komponenty, které jsem ozdobila patinou, použila jsem razítko z cestovatelské sady StampoTextile od Aladine.
ATC kartičku jsem i prošila, Eifellovu věž jsem natřela krakelovacím lakem  a to už je asi všechno :-) 

Kartička už dorazila do Finska a prý se líbila - ale Riikka by asi nenapsala, že se jí nelíbí :-)) Je kolegiální. Tady je ...





 Cestování zdar a kartičkám ATC zvláště :-)
Tvoření je radost!

7 komentářů:

  1. Tak za tu se opravdu stydět nemusíš...ta se bude líbit...i ve Finsku..krásná...Míla Voborníková

    OdpovědětVymazat
  2. určitě nemá důvod lhát - je nádherná - jsi šikula
    Danas

    OdpovědětVymazat
  3. The card is superb! It made my day when it arrived! Thank you so much for doing this swap with me - I shall cherish it <3

    OdpovědětVymazat
  4. Obě jste vyrobily nádherné kartičky, moc se mi líbí!

    OdpovědětVymazat
  5. Ano, obě jsou krásné, ta Tvá je moc optimistická.... máš ji krásnou......

    OdpovědětVymazat
  6. It's a wonderful ATC, it has inspired me to go make one similiar! I especially like the colored gears. Perfect. Great job!

    OdpovědětVymazat
  7. Kartička je bezvadná a s tou první naprosto srovnatelná. Světoví výrobci by si už mohli všimnout i našich scrapařek a oslovit je ke spolupráci. Už se na to těším :o) Lucie Faltová

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...