čtvrtek 17. dubna 2014

Letní Liberec 2014

Milé ženy a milé děti - pokud se najde statečný muž, i ten budiž milý :-)
Rok se s rokem sešel a blíží se náš společný letní týden, který si společně užijeme v Liberci. Termín tvořivého týdne je od 12.července - to je sobota do 19.července - to je také sobota. Kdo si sebou chce vzít děti - ať už vlastní nebo zapůjčené, samozřejmě může, počítáme i s programem pro děti.


Pevným bodem programu je neděle 13.7., kdy za námi do Liberce přijede naše milá žena a skvělá textilní designérka Irča Apták Slavíková a budeme malovat trička s novinkovými Aladine barvami, se kterými vám to půjde samo!! Máme na to celou neděli, takže si to užijeme!




V pondělí 14.7. nás navštíví Monika Brýdová a společně s ní se ponoříme do tajů fima a vytvoříme si šperk, abychom byly nejkrásnější! A rozhodně budeme!



Hlavní náplní celého týdne bude Project Life, protože si konečně uděláte čas a doděláte si deník minimálně 5 let zpátky :-) No tak aspoň ten půl rok :-)
Ukážeme si všechny techniky, které můžete použít včetně šití, vyšívání, psaní, kreslení, doodling, k dispozici bude tiskárna na fotky, klasická tiskárna pro tisk textu, psací stroj, šicí stroj, Big Shot, vyřezávací plotr Cameo ... no prostě si vyzkoušíte úplně všechno. Dojde i na barvy a nějaké to šmudlání :-) Samozřejmostí bude naše technická podpora.

Kdo by se chtěl zúčastnit a neví co je Project Life, není to vůbec žádný problém, mrkněte sem, protože PrettyPapers bude celý týden s námi a také se svým obchůdkem. Pro všechny, kteří by si chtěli objednat materiál už před srazem - album, kartičky nebo cokoli, z čeho budete chtít tvořit, platí od 1.6.2014 sleva 10% u PrettyPapers v eshopu pokud zadáte kód LIBEREC10. Didi přiveze vše přímo na sraz a také přímo na srazu bude na vše sleva 10%.
Není to sraz jen pro tvořitele deníků, vytvoříme si i scrapbookové stránky, popřípadě můžete techniky, které se naučíte, využít na přáníčka nebo třeba miniaba. Každý si najde to své pravé ořechové.

S dopoledním hlídáním dětí tradičně pomůže skvělá, obětavá Janinka, která má bohaté zkušenosti s tvořením s dětmi a také naše Verunka. My dospěláci budeme tvořit nebo se o děti podělíme :-)
V Liberci je mnoho možností jak trávit čas. ZOO, botanická zahrada, nová IQLandia - věděcké centrum, kde lze trávit hodiny, koupaliště, Ještěd s několika lanovkami, různá hřiště a také je blízko Jablonec nad Nisou a spousta korálkáren :-)

Těšíme se na vás v hostelu Pod Ještědem v Liberci v termínu 12.7. - 19.7. 2014. Celý areál je oplocený a parkovat můžete v tomto areálu. Cena pobytu je 5 600 Kč za 7 nocí s plnou penzi a skvělým servisem místních správců. V ceně je také materiál na tvoření včetně trička. Cena pro děti dohodou podle věku. WiFi je v každém pokoji stejně jako lednice. Jídelna je společná. Pokoje jsou 3 a více lůžkové, není problém se dohodnout na ubytování. Začínáme v sobotu večeří a končíme další sobotu obědem.
Budeme vybírat zálohu 1 000 Kč na osobu, po přihlášení zašlu podklady k platbě.

Pokud se vám naše nabídka líbí, přihlaste se prosím na mailové adrese iriska.scrap@seznam.cz a to prosím i ti, kteří už si to zamluvili ústně :-) Pokud byste chtěli přijet jen na pár dní i to je samozřejmě možné, užijte si s námi tvořivou atmosféru, relax a pohodu, budeme i grilovat!

Reportáž z letního Liberce 2013





4 komentáře:

  1. my se těšíme :-D
    danas

    OdpovědětVymazat
  2. To je skvělé, cena výborná, ale nevím, co v červenci bude - pokud pracák, tak bych neváhala, pokud nová práce, tak mi asi dovolenou nedají. Užijte si to!

    OdpovědětVymazat
  3. Irenko já a A2 a A3 se moooc těšíme !!! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Irenko, je možné přijet jen na neděli s Irenkou, nemám dovolenou, ale tričkování bych si ráda zkusila. A jaká by byla cena. Martina

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...