čtvrtek 24. července 2014

Tvořím, nenudím se :-)

Vždy tvořím pro radost, ale někdy tvořím jen pro radost :-) Jaký je mezitím rozdíl? Někdy tu danou věc vytvořit musím - je to návod, dárek, vzorek,  ... a někdy něco vytvořím a je to jen pro radost - přece nenapíšu, že je to k ničemu :-)) Takové věci neděláme nikdo z nás. Vyrobila jsem si radostnou stránku a visačku.

Stránka je z dovolené a použila jsem na ni skvělou sadu kartiček do Projectu Life od WeR. Jsou mírně atypické, mají rozměr 10 x 10 cm a jsou v sadě jak kartičky, tak rámečky a také malé kartičky a ještě jsou všechny oboustranné. Musela jsem se zeptat Verči, jestli můžu použít její fotky - to jinak nejde :-) už je velká a musím mít svolení.




Použila jsem výseky od Wycinanky s mořskými motivy a maják jsem ještě přetiskla razítkem.


Malé kartičky mají i vyříznuté tvary, proto je možné je zdobit zevnitř. Tuto kartičku jsem podložila 3D lepicími čtverečky.


Vychytávka - nápis smile je acetátová potištěná fólie a na fotce vypadá skvěle.


Další vytvořený kousek je visačka. Mé hodně oblíbené papíry Kaisercraft ze sady The Lake House jsem použila na základ visačky.


Kytičky jsem nakombinovala z různých sad a opět výsek od Wycinanky, komponenty z PrimaMarketing a v levém dolním rohu je nálepka LUCKY. Moc se mi tyhle nápisy líbí.



Visačka je ze dvou vrstev, vrchní vrstva je z acetátové fólie, projela jsem ji v kapse na Big Shotu. Nevypadá to dobře, když se fólie nalepí na papír, proto jsem to pojistila kovovými hřebíčky a také mašlí.


A ještě jedno přáníčko v podobném stylu ze stejné sady papírů.


Tvoření je radost a o tom to je :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...