pondělí 27. října 2014

Stránka jako dárek

Na libereckém srazu a kurzu jsme tvořili stránku do rámečku, ale přesněji bych měla napsat oni tvořili :-) Jeden z workshopů jsem lektorovala, proto jsem se ke tvoření nedostala, ale to nevadí, jsem si to pak doma vynahradila. Moc se mi líbilo, jak jsme na začátku srazu všichni plánovali, že to bude dáreček pro někoho na Vánoce, a když byly stránky hotové, tak se všichni rozhodli, že si je nechají, maximálně je dají manželovi nebo dětem, aby zůstaly v rodině :-) Byly všechny krásné, takže se není čemu divit. Přesto jsem do stránky šla s přesvědčením, že ta moje vyrobená bude dárek a dostane ji ta, která je na fotce :-) Markét, děkuji za sice velmi váhavý, ale přece jen souhlas s uveřejněním fotky.




Dárky se dávají jen tak, ale tenhle dárek jsem chtěla věnovat za záchranu života :-) Jednou v Praze v pátek v noci v bouřce a šíleném počasí mi vypovědělo auto službu a díky Markét a jejímu manželovi jsem se včas dostala tam, kam jsem měla, půjčili mi své auto a ještě mi zařídili servis a nejhodnější pan manžel mi mé auto přivezl až pod nos. Za to se ani dost poděkovat nedá, takže alespoň tento malý dáreček.


Fotky jsou umělecké a tahle se mi líbila ze všech nejvíce. Markét ji nechtěla zveřejnit, ale jsem jí ukecala a ona nezkazí žádnou akci, proto je ta stránka tady :-) 



Doufám, že najde své čestné místo.

Tvoření je radost!

4 komentáře:

  1. Irenko moc a moc děkuji !!
    Bylo to obrovské překvapení a já mám velkou radost a jsme moc pyšná, že můžu mít doma takovou krásu právě od tebe !!
    A pomoc v nouzi, je přeci samozřejmá, ne ??? Od toho jsou kamarádi a to my jsme ,ne ?!! :-))

    OdpovědětVymazat
  2. Moc ráda jsem tu stránku pro Tebe udělala :-) Děkuji

    OdpovědětVymazat
  3. To je nádhera! Obojí -stránka i fotka!

    OdpovědětVymazat
  4. To je veliká krása..... byla by velká škoda takovou fotku a stránku nezveřejnit.

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...