pondělí 4. května 2015

Challenge na scrapbook.cz

Na scrapbook.cz začínala spousta scrapžen, je tam stále nekonečně inspirace a spousta scrapbookových stránek. Bohužel nejde stíhat všechno, proto jsem se už dlouho nezúčastnila žádné akce. Březnovou challenge vyhrála Vonverka a její zadání na dubnovou challenge se mi líbilo, proto jsem do toho šla.




Zadání znělo dárek a dvouslovný titulek. Titulek jsem díky razítku z Papero amo zvládla levou zadní :-) Foto dárku žádné nemám, ale náhoda tomu chtěla, že jsem měla v dubnu svátek a jak si všechno fotím do Projectu Life, tak jsem měla fotku kytice růži se vzkazem. Tím bylo dáno, do jaké barvy se bude celá stránka ladit :-)


Použila jsem na podklad masky a Distress inkousty, přetiskla jsem to černým Archivalem a přefoukla jsem to foukacími fixy.


Doplnila jsem kytičky, výseky od Wycinanky a bylo hotovo :-) Až po vyhlášení výsledných stránek a Vonverky komentu jsem si uvědomila, že moje stránka sice má fotku, ale není tam osoba :-) Dělám stránky pravidelně a už mi to ani nepřijde :-) Fotek mám dost v Projectiu Life, takže na stránkách už být nemusí.


Pokud byste se chtěli přihlásit do challenge, určitě jste vítáni!
Tvoření je radost!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...