pátek 1. května 2015

Letní Liberec 2015

Milé ženy, možná jsou mezi vámi ty, které už netrpělivě čekají na info, kdy že bude letní Liberec a co tam budeme dělat :-) Nebojte se, nudit se nebudeme!! Vyrobíme si tentokrát skvělý receptář na všelijaké dobroty. Takovou domácí kuchařku, kam si můžete psát ty nejlepší recepty z rodinného archivu.



Pobyt plánujeme i s dětmi a pro ně bude zajištěn dopolední program.Těším se na vás v termínu

od úterý 21.7. (večeře) do neděle 26.7. (oběd)

Hlavní program - workshopy, na kterých si různými technikami včetně akvarelu a mixed media postupně vyrobíme všechny části receptáře. Bude to velikost A4. Můžete se také těšit na koktejlovou párty včetně osobního vyzkoušení míchání nápojů a také bude minikurz přípravy sushi a následná sushipárty.

Pro zájemce, kteří by chtěli využít celý týden a přijet od neděle 19.7. do neděle 26.7. je zamluven pobyt, můžete přijet s dětmi a využít krásy Liberce k rekreaci, připravím pro vás večerní tvoření.


S dopoledním hlídáním dětí tradičně pomůže skvělá, obětavá Janinka, která má bohaté zkušenosti s tvořením s dětmi, je vedoucí školní družiny a také naše Verunka.

V Liberci je mnoho možností jak trávit čas. ZOO, botanická zahrada, nová IQLandia - věděcké centrum, kde lze trávit hodiny, koupaliště, Ještěd s několika lanovkami, různá hřiště a také je blízko Jablonec nad Nisou a spousta korálkáren :-)

Těšíme se na vás v hostelu Pod Ještědem, celý areál je oplocený a parkovat můžete v tomto areálu. Cena pobytu je 4 000 Kč za 5 noci s plnou penzi a skvělým servisem místních správců. V ceně je také materiál na tvoření. Cena pro děti dohodou podle věku. WiFi je v každém pokoji stejně jako lednice. Jídelna je společná. Pokoje jsou 3 a více lůžkové, není problém se dohodnout na ubytování. 
Budu vybírat zálohu 1 000 Kč na osobu, po přihlášení zašlu podklady k platbě.
V ceně není započten minikurz sushi a koktejlů. To upřesním podle zájmu na místě.

Těšit se můžete na PrettyPapers Didi Handlovou a její obchůdek, který bude pro vás k dispozici na místě.
Pokud se vám nabídka líbí, přihlaste se prosím na mailové adrese iriska.scrap@seznam.cz a to prosím i ti, kteří už si to zamluvili ústně :-) Pokud byste chtěli přijet jen na pár dní i to je samozřejmě možné, užijte si s námi tvořivou atmosféru, relax a pohodu, budeme i grilovat!

A jak jsme se měli loni v roce 2014? Skvěle přece, tady je reportáž!

1 komentář:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...