úterý 21. července 2015

Project Life day papero amo



Prázdniny jsou v plném proudu a s nimi spousta zážitků a to se potom Project Life dělá jedna radost. PL day Papero amo věnuji zatím nejlepší akci léta :-) První prázdninová megaakce byla v Karlových Varech – filmový festival a to je příležitost k získání spousty fotografií :-) S Markétou  Burešovou jsme vyrazily do víru zážitků a kupodivu na každém rohu byl fotící automat. No nevyfoťte se :-) Využila jsem tyto fotografie a připravila jsem si stránku do PL.




Vybrala jsme si podkladovou čtvrtku tak, aby ladila k fotografiím, které jsou ve zlaté a černé barvě. Využila jsem výřezy z plotru, které jsem dostala jako dárek k minialbu od Markéty. Placku s vtipným nápisem jsem získala v bagetérii a náhodou skvěle barevně ladila :-) No a pak už jen šicí stroj, černé nitě a hurá na to.


Spojené fotky jsem rozstříhala a všechny jsem podlepila černou čtvrtkou, aby byl výraznější kontrast. Rozložila jsem vše na podkladovou čtvrtku a přilepila jsem fotky tak, abych mohla rovnoměrně stránku prošít.


Na šicím stroji jsem prošila stránku ala plastová kapsa PL tak, aby to opravdu vypadalo jako zařazeno v kapsách. Prošila jsem vše 2x, aby byly „čáry“ více vidět.



Stránku jsem doplnila výřezy z plotru a zlatými enamelovými tečkam.Stránka je to jednoduchá, prošití je hezkým geometrickým prvkem a podle této stránky budu ladit protistranu v albu.

Tvoření je radost! 


2 komentáře:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...