pátek 5. února 2016

Valentýnské papíry zdarma ke stažení

Máme tady takovou malou hromádku inspirace k Valentýnovi. Je to pro nás importovaný svátek, je sladký jako bonbónek, ale ženy přiznejme si, jednou za rok je to srdíčkové tvoření zábavné :-) Sizzix nezahálel a připravil skvělé designy papírů, které se přesně na Valentýna hodí. To dá rozum, že si srdíčka nedám na vánoční stromeček ... moment ... to je dobrá myšlenka. Píšu si ji do deníčku :-)




Sada papírů je v krásné růžovo-červeno-šedé ideální barevné kombinaci. Je tam i modrá, ale tu jsem nepoužila. Papíry si můžete stáhnout zdarma na stránkách Sizzixu, stačí jen kliknout na tento odkaz.






Srdce má samo o sobě krásný tvar, proto jsem použila jen ty krásné papíry, vyřezávací šablony a udělala jsem přáníčka v jednoduchém stylu. Na druhé přáníčko jsem použila vyřezávací postupnou šablonu se srdíčky 657561, která je moje oblíbená.



Posledním projektem není přáníčko ale krabička, na kterou jsem použila BigZ vyřezávací šablonu 658268. 

Všechny papíry jsem vytiskla na inkoustové tiskárně na klasický kancelářský papír. Na krabičku jsem tento papír podlepila čtvrtkou, aby byla krabička pevnější. Její výroba na Big Shotu je tak jednoduchá, že to i s lepením trvá 5 minut. Pro Jarušku Tomsovou uvádím, že nepřeháním :-)




Na všechna přáníčka jsem použila česká textová razítka KETA.

Stáhněte si papíry a tvořte, protože tvoření je radost!

1 komentář:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...