pondělí 12. prosince 2016

12 tags of 2016 - prosinec - December

A je to tady! Prosinec a poslední z dvanácti visaček, které jsem letos každý měsíc tvořila. Byla to skvělá výzva, která určitě bude pokračovat i příští rok, takže neváhejte a vyzkoušejte to. Používají se zajímavé techniky i zajímavý materiál a také můžete svou visačku prezentovat na blogu Tima Holtze.




Základ visačky je vždy stejný, vyřezaný na Big Shotušablona Framelitz 658784. Použila jsem jutu, která je nalepená na papíru a je tím pádem jednoduché ji použít. Po nalepení na základ visačky jsem použila šablonu, přes kterou jsem natupovala červený Distress ink. Vyřezala jsem různé větvičky z vyřezávací šablony Sizzix a pomocí 3D čtverečků a velkého hřebíčku jsem je dala na visačku. 


Použila jsem kartonový výřez Veselé Vánoce, který jsem nabarvila na bílo a nápis jsem přilepila na papír ze série vánočních papírů Tima Holtze. 


Visačka je doplněna malými obdélníky a čtverečky a dozdobena kovovými komponenty. Přidala jsem provázek a stužky a je hotovo 😉 Moc mě to bavilo, dělat každý měsíc visačku, uvidíme, jak to bude příští rok.


Tvoření je radost!

7 komentářů:

  1. Moc díky! Jsme dobré, daly jsme to celý rok :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Irena...I love the simplicity and clean look of your tag with all the elements...XOXO
    BUT the script die cut is very beautiful! Perfecto!

    OdpovědětVymazat
  3. Absolutely gorgeous take on the challenge. I love the vibrant colours.

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...