pondělí 2. ledna 2017

12 tags of 2016

10 let tvořil Tim Holtz visačky. Každý měsíc jednu, 12 za rok a za těch deset let jich vytvořil 120. Je to úctyhodné číslo! Není jednoduché vytrvat, ale povedlo se. Všechno jednou končí a rok 2016 byl posledním, kdy každý měsíc přinášel inspiraci. Mohli jsme se naučit spoustu technik, vyzkoušet si nové materiály krok za krokem, popřípadě improvizovat s tím co máme tak, aby výsledek byl alespoň podobný. Vydržela jsem tvořit 12 měsíců, celý rok 2016 a byla to moc hezká práce.


Kdo vytvořil visačku, mohl ji zveřejnit na svém blogu a pochlubit se s ní na blogu Tima Holtze a mohl vyhrát. Podařilo se mi vyhrát v dubnovém kole a získala jsem banner, který bude zdobit můj blog.


Na Pinterestu má Tim nástěnku, kde je vybraných 226 visaček z těch mnoha stovek, které posílali tvůrci z celého světa po celý rok. Je mi ctí, protože na této nástěnce mám 6 svých visaček. Nakoukněte a inspirujte se.

Představím vám všechny své visačky za rok 2016, u každé je odkaz na visačku Tima Holtze, zkuste si podle návodu vyrobit svou visačku.

























Je čas pro nové inspirace a už se moc těším, s čím Tim Holtz přijde. 

Tvoření je radost!





3 komentáře:

  1. Skvelá práca Irenka, naozaj len gratulujem k vytrvaniu, bola to milá skúsenosť a výzva ❤

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, určitě jsme si to užili a jsem zvědavá na to nové, co přijde!

      Vymazat
  2. Perfektne Irenka...každá jedna záložka je famózna... klobúk dole! Zuzana

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...