pondělí 23. ledna 2017

Vánoční dárkový layout s transparentním papírem

Letošní závazek je jasný, vyrobit si scrapbookové stránky, na které většinou není moc času. Chci si ten čas udělat a mé téměř nejoblíbenější tvoření trochu podpořit. 
Od Ježíška jsem si přála nový klip na brýle, dorazil trochu se zpožděním, ale je tady a fotky jsou tady taky. Využila jsem jednu fotku a vytiskla jsem ji ve dvou velikostech a pustila jsem se do toho.



Použila jsem Bo Bunny vločkový papír růžový a černý. Nějak je ta moje zima jiná než bílá a modrá😀 Důležitý tady je transparentní papír (velum, pauzák, pergamen - těch názvů je více). Dá se koupit v různých gramážích a také vzorech i barvách. Nejdříve jsem na tento papír velikosti A4 natiskla text, mám inkoustovou tiskárnu, takže jsem to nechala chvíli zaschnout. Trhla jsme papír po stranách a přišila jsem ho na dvou místech na růžový a černý papír. Velum se špatně lepí, vše je vidět, proto je vhodné prošití nebo lepení pod nějakou ozdobu, aby to neprosvítalo.
Výřezy se dají vložit i pod papír, jsou pak hezky schované.


Na nápis jsem použila pěnovková písmena a scrabble dřevěná písmena, kterých mám málo a nikdy se mi ještě nepovedlo sestavit nápis. A teď jo! V poslední době se mi líbí používat různé fonty a různé typy písmen.


Použila jsem různé výřezy a flitry, vyřezala jsem z velumu kytičky - vánoční hvězdy a přidala jsem je k fotkám. Doplnila jsem je samolepicími tečkami.


A poslední foto je detail pravé strany layoutu.


Tvoření je radost!


8 komentářů:

  1. Moc krásný layout. Vellum je vděčný, ráda ho používám.

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělá stránka!!! Vellum miluju, mám ho celý balík, ale tohle je vyšší dívčí! Tleskám!

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji, velum je super papír :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Irisko, to je nádhera, budu muset si pořídit ten šicí stroj😊

    OdpovědětVymazat
  5. Ta stránka je úchvatná, černá a přece jemná. Ave, Scraplady! 😉

    OdpovědětVymazat
  6. Moc děkuji! Šicí stroj doporučuji.

    OdpovědětVymazat
  7. Krasne bryle! Krasny layout!👍🏻👍🏽👍🏻

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...