neděle 16. září 2018

Scrapbookový výtvarný kurz podzim 2018

V termínu 2. 11. - 4. 11. 2018 se uskuteční náš druhý výtvarný kurz na Kuksu. Mám pro vás info, co pro vás chystáme :-) Tvořit budeme přímo v hospitalu Kuks a tam jsme i ubytovaní. Bude zajištěna plná penze v místní restauraci. Kdo s námi nebyl na jaře, tak Kuks najde mezi Jaroměří a Dvorem Králové nad Labem. Už se na vás všechny moc těším!




Hlavní náplní celého víkednu bude dekorování nástěného kalendáře a to buď v bílé nebo černé barvě. 
Těším se na vás, budete společně se mnou tvořit stránky, které vyrobíme pomocí šablon - vyzkoušíte si novou techniku. S Martinou Polákovou si vyrobíte různé dekorace, které pak v kalendáři použijete. S Didi Handlovou si vyrobíte tradičně úžasná přáníčka. 

Cena za celý pobyt je 2900Kč, v ceně je ubytování, plná penze, materiál a pomůcky na tvoření včetně kalendáře a šablony. Záloha je 1000Kč, ale je možné zaplatit celou částku najednou. Pošlu vám email (iriska.scrap@seznam.cz) s podklady k platbě, protože jsou víceméně všechna místa rezervována. Ubytovací kapacita je omezená, kdo by měl zájem, může se ubytovat v okolí a tvořit s námi, to není problém, místa na tvoření máme dost.

Podrobnosti co sebou a jak se tam dostat (kdo by nevěděl) budu posílat emailem před kurzem.

Tvoření je radost a v krásném prostředí hospitálu Kuks je to radost dvojnásobná!


1 komentář:

  1. Dobrý den, pokud na mě vyjde místo, tak já oba obědy. Děkuji, Pakostová

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...