čtvrtek 23. května 2019

Stampotique challenge Something old - something new

Challenge s razítky Stampotique probíhá každý týden a je to spousta inspirace od členek design teamu a zároveň je to radost, tvořit s tak krásnými razítky. Nová týdenní challenge je tady a téma je něco nového a něco starého. Jsou to různé generace razítek :-) Vybrala jsem si jedno z těch starších co mám - oblíbená kočka a nové - to je na poměry razítek Stampotique krásné a roztomilé holčičí razítko.

Pokud se chcete zapojit, můžete svůj příspěvek nahrát do alba na facebooku do Stampotique Originals Rubberstamps - jsou tam alba pro jednotlivá kola challenge nebo můžete přidat projekt přímo na blog k danému tématu, ale vždy si vyberte jen jedno místo. Projekty se přidávají celý měsíc a vždy první týden následujícího měsíce vylosují 2 výherce.





Použila jsem Rámeček na vyšívání a natáhla jsem do něj tkaninu - 100% len. Má krásnou strukturu a v barvě natural i skvělou barvu. Použila jsem gesso a přes šablonu jsem nanesla vrstvu hvězdiček a zbytek jsem jen tak hala bala natáhla gessem pomocí špachtle.


Použila jsem zlatou patinu, kterou jsem jemně natřela vyvýšená místa.  Natřela jsem zlatě i celý vyšívací rámeček.


Jak jsem psala, mé oblíbené starší razítko je kočka a nové holčička. Natiskla jsem je na akvarelový papír permanentním inkoustem, vystřihla jsem je a vybarvila jsem je Kuretake ZIG clean color real brush. Mám je ráda a hezky se s nimi vybarvuje. 



Děkuji Stampotique DT za příležitost zúčastnit se květnových výzev!

Sledovat novinky nebo projekty nejen DT můžete na InstagramuFacebooku, nebo Pinterestu.

Všechna razítka Stampotique jsou na dřevěném štočku a je možné si je objednat u Hurá Papíru  ty co jsou skladem nebo si je předobjednat ve skupině na facebooku, objednávka probíhá cca 2x do roka.

Tvoření je radost!
¨
                                                   

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...