pátek 31. května 2019

Stampotique challenge Something old - something new 2

Uteklo to jako voda a měsíc mého hostování v design teamu Stampotique končí. Zúčastnila jsem se pěti květnových výzev a dnes vám přestavím poslední projekt. Téma je stejné jako minulý týden - něco nového a něco starého. Vybrala jsem mé oblíbené razítko - je to dřevěná kostka a na každé straně je gumové razítko. Rozkošní pejskové :-) Přidala jsem postavičku krásné slečny a vyrobila jsem chrastidlo.

Pokud se chcete zapojit, můžete svůj příspěvek nahrát do alba na facebooku do Stampotique Originals Rubberstamps - jsou tam alba pro jednotlivá kola challenge nebo můžete přidat projekt přímo na blog k danému tématu, ale vždy si vyberte jen jedno místo. Projekty se přidávají celý měsíc a vždy první týden následujícího měsíce vylosují 2 výherce.





Nejdříve jsem si odekorovala všemožnými způsoby akvarelový papír na podklad přání. Použila jsem mé oblíbené Distress inkousty, razítka, šablony...


Slečnu jsem natiskla permanentním inkoustem na akvarelový papír a vybarvila jsem ji akvarelovými fixy. Nejdříve jsem ji samozřejmě vystřihla a poté vybarvila.


Vyřízla jsem kruh ve středu kartičky a použila jsem jej rovnou na pozadí. Udělala jsem klasické chrastidlo (jeden starší návod, kde jsem to popsala), pokud byste nevěděli jak na to. Kromě flitrů jsem vyplnila chrastidlo také natištěnými a vystřiženými pejsky.


Přidala jsem nápisy z dílny Stampotique a vše jsem nalepila na základ přání pomocí oboustranné lepicí pásky. Ještě jsem tam lupla nit v barvě svetru a bylo hotovo.


Děkuji Stampotique DT za příležitost zúčastnit se květnových výzev, moc mě to bavilo! Tato razítka jsou má oblíbená už hodně let.


Sledovat novinky nebo projekty nejen DT můžete na InstagramuFacebooku, nebo Pinterestu.

Všechna razítka Stampotique jsou na dřevěném štočku a je možné si je objednat u Hurá Papíru  ty co jsou skladem nebo si je předobjednat ve skupině na facebooku, objednávka probíhá cca 2x do roka.

Tvoření je radost!
¨
                                                   

1 komentář:

  1. Na ruční DIY věci jsem totálně slabá, ale baví mě digitální grafika, tak se realizuji tam. :) No, jako mám ráda váš styl a hodně se mi to líbí. A jsem ráda, že tvorba mobilní aplikací je už dneska tak vepředu, že můžu ten váš styl taky napodobit. :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...