čtvrtek 12. prosince 2019

Přáníčka pro nadační fond Šance onkoláčkům

V červenci jsem společně s papercards.cz vyhlásila výzvu na výrobu přáníček pro nadační fond Šance onkoláčkům. Ani neumím popsat radost, s jakou jsem si šla na poštu pro každý balíček, ve kterém byla nádherná přáníčka. S některými z vás jsme se potkaly osobně a přáníčka jste mi předaly, na Kuksu jsme tvořily hromadně a naším cílem bylo shromáždit přání na prodej na vánočním dobročinném jarmarku v Pardubicích. 
Pořadatelky Alena Bukačová a Alexandra Tuslová s množstvím dalších dobrovolníků shromažďovaly výrobky, které všichni vyrobili s láskou a s cílem, získat co nejvíce peněz pro nadaci. 
My jsme se zúčastnily tvořením přání, kterých se nakonec sešlo téměř 900!!! Jste ženy nejlepší, úžasné a je na vás spolehnutí, kdykoli je třeba pomoci.

Na přáníčka (některá jsem bohužel nestihla vyfotit) se můžete podívat na facebooku v tomto albu.




Přiložily jsme ruku k dílu, ale samozřejmě nekonečně práce udělali všichni dobrovolníci, kteří chystali jarmark v Pardubicích. I když to do Pardubic nemáme zrovna blízko, musely jsme to vidět na vlastní oči :-) Dohodly jsme si sraz v Pardubicích a dorazily jsme na jarmark přesně na začátek, což se ukázalo jako chytrý tah, protože tolik lidí, kolik si chtělo něco koupit, aby přispěli na dobrou věc, to bylo neskutečné! To byl šrumec! 



Vyfotila jsem naše přáníčka a taky Danu Strakošovou, jak si je vybírá. To bylo přece jasné. Všechna přáníčka jsem zabalila, předala a pak jsme si je koupily, abychom ještě jednou přispěly.







Na jarmarku bylo také spousta dobrot, sešly jsme se u kávy a daly jsme si i něco dobrého. Výtěžek z občerstvení byl opět použit pro nadační fond. 



Na jarmarku bylo neuvěřitelně lidí, proto jsme tam už nechtěly zabírat místo dalším zájemcům a rozloučily jsme se s organizátorkami akce.


Děkuji všem, kdo se zúčastnil a vyráběl přáníčka. Příští rok budeme v této akci pokračovat a dohodly jsme se, že největší zájem byl o vánoční přání, takže už vlastně teď mohu vyhlásit tvoření vánočních přání na jarmark v roce 2020.

Určitě čekáte, jaký výtěžek z prodeje nadace získala. Zní to až neuvěřitelně, ale vybralo se více než 380 000Kč!!!!!!, které organizátorky hned druhý den poslaly na konto nadačního fondu.

Na fotky a informace z jarmarku se můžete podívat na facebooku a mně nezbývá, než vám všem popřát krásné a veselé Vánoce s pocitem, že jsme něco udělaly pro dobrou věc. 

P.S.1 Pokud jedete na vánoční vlně výroby přáníček, můžete už nějaká přidat na hromádku pro příští jarmark.
P.S.2 Ještě jedna fotka z Pardubic.


Tvoření je radost!


5 komentářů:

  1. Super a neuvěřitelné. To srdičkové přání na fotce je moje. Je to jedno z mých prvotin a jsem moc ráda, že po těch letech, co mi doma jen tak leželo, udělalo snad někomu radost.

    OdpovědětVymazat
  2. Neuvěřitelná částka! Díky Irisce a všem, kdo se podílel. Mám z toho takovou RADOST!

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...